Αρχική Σχολή Γονέων Θέλετε να έρθετε πραγματικά κοντά με την οικογένειά σας στις γιορτές;

Θέλετε να έρθετε πραγματικά κοντά με την οικογένειά σας στις γιορτές;

Η Priya Parker έχει ιδρύσει το Thrive Labs, έναν οργανισμό που βοηθά από ακτιβιστές έως και πολιτικούς και ελεύθερους επαγγελματίες να οργανώνουν επιτυχημένες συγκεντρώσεις. Είναι εκπαιδευμένη στον τομέα της διαχείρισης κρίσεων και επίλυσης διαφωνιών και έχει εργαστεί σε διάφορα ειρηνευτικά σώματα στον Αραβικό Κόσμο, την Αφρική, την Ινδία και την Αμερική. Επίσης, έχει γράψει το βιβλίο «The Art of Gathering: How We Meet and Why It Matters».

Παρακάτω περιγράφει τι ήταν αυτό που έκανε προκειμένου οι συγγενείς οι δικοί της και του συζύγου της να περάσουν μία ουσιαστική γιορτινή ημέρα, όταν τα περασμένα Χριστούγεννα συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της για φαγητό:

Διαβάστε τι ήταν αυτό που έκανε και χάρισε στην οικογένειά της υπέροχες, ουσιαστικές στιγμές, στο Infokids.com.cy.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.