Θλίψη στον Έβρο – Νεκρός πυροσβέστης στην προσπάθειά του να σώσει μαθητές

Θρήνος επικρατεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης καθώς ένας πυροσβέστης εντοπίστηκε νεκρός στον Απαλό του δήμου Αλεξανδρούπολης καθώς προσπαθούσε να απεγκλωβίσει μαθητές.

Στην προσπάθειά του να βγει από το πυροσβεστικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο συνάδελφοί του, παρασύρθηκε και βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα παραπέρα, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου

Ήταν πατέρας 3 παιδιών

Ο άτυχος 46χρονος αρχιπυροσβέστης ήταν πατέρας τριών παιδιών βρίσκονταν σε υπηρεσιακό όχημα το οποίο εξαιτίας των ορμητικών χειμάρρων εξετράπη της πορείας του. Στην προσπάθεια του να σωθεί, o πυροσβέστης βγήκε από το όχημα και παρασύρθηκε σε φρεάτιο από ορμητικό όγκo νερών. Ο άτυχος αρχιπυροσβέστης παρασύρθηκε από το ρέμα του Απαλού και ύστερα από έρευνες, η σορός του εντοπίστηκε στο εσωτερικό του αεροδρομίου.

Όλο το σώμα της πυροσβεστικής είναι σοκαρισμένο και όλα αυτά ενώ η βροχή συνεχίζεται και είναι έντονη σε όλη την περιοχή του Έβρου.

To συλλυπητήριο μήνυμα της Νίκης Κεραμέως

Mε ανάρτησή της στο Facebook η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος για να σώσει τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Απαλού. Eιδικότερα έγραψε “Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην Αλεξανδρούπολη ενώ κατευθυνόταν για να συνδράμει μαθητές. Καθημερινοί ήρωες, οι γυναίκες και οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος δίνουν αλλεπάλληλες μάχες για όλους μας.”