Θρήνος για τον 4χρονο που ξεψύχησε έπειτα από μια κοινή μόλυνση στη μύτη

Ο 4χρονος Leo Dennis μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Swansea πριν από μερικές ημέρες, έχοντας εμφανίσει υψηλό πυρετό και επιληπτική κρίση. Οι γιατροί, ωστόσο, τον έστειλαν ξανά στο σπίτι με τη μαμά του, λέγοντάς της να του δώσει ένα κοινό αντυπυρετικό.

Δύο ημέρες αργότερα, το παιδί μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο, αφού η κατάστασή του χειροτέρεψε, και τελικά πέθανε από σήψη, η οποία συχνά αναφέρεται και ως «δηλητηρίαση αίματος».

Η οικογένεια του παιδιού, μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ουαλίας, είπε ότι το παιδί έπαθε ανακοπή στα χέρια της μάνας του, λόγω σηπτικού σοκ.

Αναφορικά με τα αρχικά του συμπτώματα, αναφέρθηκε, ότι το παιδί κόλλησε ένα κοινό μικρόβιο από τη μύτη, το οποίο του προκάλεσε υψηλό πυρετό.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο 4χρονος γεννήθηκε με μία σειρά προβλημάτων υγείας, ενώ χρειάστηκε να χειρουργηθεί στην καρδιά όταν ήταν μόλις μίας ημέρας. Επιπλέον δεν είχε σπλήνα, ενώ λίγο αργότερα διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση, το οποίο επηρέασε την κίνηση και τον συντονισμό του. Σε κάθε περίπτωση, ήταν ένα πολύ χαρούμενο παιδί με τρομερή θέληση για ζωή.

Πηγή: TheSun.co.uk

Φωτογραφίες: walesonline.co.uk