Τι; ΑΥΤΟΣ είναι ο γιος της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή;

Ο Χάρης είναι πλέον 16 ετών και πηγαίνει στη Β’ Λυκείου! Και όσο κι αν τον θυμόμασταν σαν ένα “μαζεμένο”, γλυκό, λεπτό αγοράκι, με έκπληξη συνειδητοποιήσαμε, βλέποντάς τον στην ανάρτηση της μαμάς του για τα γενέθλιά του, ΠΟΣΟ μεγάλωσε!

Για τη σημαντική αυτή μέρα στη ζωή της οικογένειας, λοιπόν, η διάσημη μαμά έγραψε:

«Χρόνια γερά , γιε μου !
Χρόνια χαρούμενα, μονάκριβέ μου !
Χρόνια ευτυχισμένα, υπέροχέ μου!
Χρόνια πολλααααά, αντράκι μου !
Σ’ αγαπάω… α τ ε λ ε ί ω τ α !!!! ❤️
#myson #nameday #wishes #iloveyou».

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι αυτή τη στιγμή ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά “τρέχουν” στα δικαστήρια για να δώσουν τέλος στις κακόβουλες φήμες που τους χωρίζουν κάθε λίγο και λιγάκι. 

Μιλώντας πρόσφατα για την περιπέτεια αυτή, ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε, ότι στα 13 χρόνια που είναι ζευγάρι με την Έλενα Τσαβαλιά αλλά και στα 7 που είναι παντρεμένοι δεν πέρασαν ποτέ κρίση: «Δεν έχουμε περάσει κρίση και αυτό φαίνεται. Ο κόσμος πια βλέπει και καταλαβαίνει τι συμβαίνει στον κάθε άνθρωπο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ηθοποιού και παρουσιαστή που ανέφερε ότι μέχρι τώρα δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον όσων σπέρνουν τέτοιες ειδήσεις «γιατί δεν υπάρχει σύστημα που να σε καλύπτει να γίνει κάτι άμεσα και να προστατευθείς».

Καθώς, όμως, όπως λέει η “κατάσταση έχει ξεφύγει”, πρέπει να κάνουν κάτι για να προστατεύσουν την ψυχική ηρεμία του παιδιού τους.