Αρχική InfoTeens Νέα Τι κοινό έχουν τα πρώτα μωρά του 2019;

Τι κοινό έχουν τα πρώτα μωρά του 2019;

Δεν υπάρχει πιο χαρμόσυνη είδηση από την γέννηση ενός νέου ανθρώπου. Όταν μάλιστα αυτή γίνεται την πρώτη ημέρα του χρόνου, τότε μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον και πολλά χαμόγελα.

Τα πρώτα μωρά του 2019 ήρθαν στη ζωή λίγες ώρες μετά τον ερχομό του νέου έτους και όλα τους έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό:

Είναι όλα κοριτσάκια!

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, 3.800 γρ., ήρθε στον κόσμο στη 01:20 σε ιδιωτικό μαιευτήριο της πόλης του Ηρακλείου, ενώ μόλις 5 λεπτά αργότερα στο Αγρίνιο γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό άλλο ένα κοριτσάκι. Μάλιστα, πρόκειται για το έβδομο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας. Λίγες ώρες αργότερα, συγκεκριμένα στις 07:40, γεννήθηκε επίσης ένα κοριτσάκι με φυσιολογικό τοκετό στο Νοσοκομείο του Βόλου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter