Το ιδιοφυές πλάνο μιας μαμάς για να αναγκάσει την κόρη της να καθαρίζει το δωμάτιό της

Το ιδιοφυές πλάνο μιας μαμάς για να αναγκάσει την κόρη της να καθαρίζει το δωμάτιό της

Η Tiffany Hamer έχει απηυδήσει να αντικρίζει το δωμάτιο της έφηβης κόρης σε κατάσταση πανικού -και ακόμα περισσότερο έχει κουραστεί να της ζητά να συμμαζέψει. Σκέφτηκε, λοιπόν ένα πλάνο για να την αναγκάσει να αναλάβει τις υποχρεώσεις της. Όπλο της; Το μαύρο ρύζι!

“Όταν το έφηβο παιδί σου δεν καθαρίζει το δωμάτιό του…” ξεκινά η μαμά από το Λος Άντζελες σε βίντεο στο TikTok, το οποίο κοινοποίησε πρόσφατα για να εμπνεύσει και άλλους. Το πλάνο ανοίγει και βλέπουμε ένα δωμάτιο που μοιάζει βομβαρδισμένο! Ρούχα σκόρπια στο πάτωμα, αντικείμενα και αξεσουάρ πεταμένα αριστερά και δεξιά… μια κατάσταση πανικού.

Στο παρελθόν, εξηγεί η Hamer, κάθε φορά που ζητούσε από την κόρη της να καθαρίσει το δωμάτιο και εκείνη δεν το έκανε, απλά της έπαιρνε το τηλέφωνο μέχρι να το κάνει. Ωστόσο, την συγκεκριμένη μέρα, η μαμά σκέφτηκε κάτι άλλο…

Πέταξε μαύρο ρύζι σε όλο το πάτωμα έτσι ώστε να μοιάζει με κόπρανα ποντικιού! Όπως θα δείτε στο βίντεο, έχει ρίξει ρύζι παντού, από το κρεβάτι, το γραφείο, τις γονείς, ακόμα και μέσα στην ντουλάπα αναγκάζοντας έτσι την 16χρονη να καθαρίσει τα πάντα!

Της είπε, μάλιστα, ότι τα ποντίκια προτιμούν τα μέρη που είναι βρώμικα και ατακτοποίητα, οπότε έτσι την έπεισε ότι πρέπει να καθαρίζει πολύ συχνά, για να μην αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο πρόβλημα!

Το βίντεο της μαμάς έγινε viral!
@proudmomagerWhen your teen won’t clean her room #momsoftiktok #messyroom #NeverStopExploring #daughterandmom #ShowYourGlow #mice♬ Oh No – Kreepa

Λίγες ημέρες αργότερα, το βίντεο της μαμάς είχε περισσότερα από 14,2 εκατομμύρια views, 1,6 εκ. Likes και αμέτρητα σχόλια από άλλους γονείς! Όλοι της έγραφαν, ότι θα δοκιμάσουν να κάνουν ακριβώς το ίδιο με τα παιδιά τους.

Όσο για το αν είπε ποτέ στην κόρη της την αλήθεια; Η ραδιούργα μαμά το έκανε. Αφού, όμως, πρώτα η κόρης της είχε καθαρίσει το δωμάτιο!

View this post on Instagram

A post shared by @proudmomager

Τώρα το κατά πόσο η τακτική της θα έχει χρονική διάρκεια… μένει να το δούμε! Πάντως τέτοιο καθάρισματακτο στο δωμάτιο της μικρής, είχε καρό να γίνει!

Πηγή: Moms.com, TikTok: @proudmomager

Διαβάστε ακόμα:

Ο 5 μηνών Χρήστος Ραφαήλ έκανε επέμβαση στα μάτια και στέλνει μήνυμα ελπίδας

Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχ. Νέας Προποντίδας απέκτησαν την ωραιότερη θέα χάρη σε δυο εθελόντριες

FDA: “Είναι ντροπή για μία ανεπτυγμένη χώρα να έχει παιδιά που νοσηλεύονται ή πεθαίνουν από κορωνοϊό”