Αρχική Infokids Υγεία Το infokids.gr την Τετάρτη (29/3) στην εκπομπή "Όλα για τη Μαμά" με τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου (StarWebTV)

Το infokids.gr την Τετάρτη (29/3) στην εκπομπή "Όλα για τη Μαμά" με τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου (StarWebTV)

Πότε πρέπει ένα παιδί να επισκεφτεί ορθοδοντικό; Ποια είναι τα σημάδια που υποδηλώνουν ότι υπάρχουν ορθοδοντικά προβλήματα; Στην εκπομπή "Όλα για τη Μαμά", την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στις 21.00, στο Star Web TV, συζητάμε με τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου πώς βοηθάει η ειδικότητα της ορθοδοντικής ώστε να έχουμε ένα ωραίο χαμόγελο και άρα αυτοπεποίθηση.

Επίσης σημαντικό θέμα στο οποίο θα αναφερθούμε είναι η πρόληψη από τραυματισμούς και ο ρόλος της ορθοδοντικής παρέμβασης ώστε να διατηρήσουμε τα δόντια μας υγιή.

Στη συνέντευξη που θα παρουσίασουμε στην εκπομπή η ορθοδοντικός κ. Κατερίνα Δούμα-Μιχελάκη, θα μας πει για το πόσο βοηθάει η ορθοδοντική θεραπεία τόσο τα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες σε θέματα στοματικής υγείας, όπως επίσης αισθητικής και ψυχολογίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.