Το ΝΟΥΝΟΥ προσέφερε 1.000.000 ποτήρια γάλα σε παιδιά που έχουν ανάγκη ανά την Ελλάδα

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!», το ΝΟΥΝΟΥ προσέφερε 1.000.000 ποτήρια γάλα χαρίζοντας 1.000.000 παιδικά χαμόγελα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το δεύτερο εξάμηνο του 2015 και πλέον, προσφέρει γάλα σε δεκάδες μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς απ’ όλη την Ελλάδα που έχουν υπό τη φροντίδα τους παιδιά διαφόρων ηλικιών.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κινηματογράφου, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, το ΝΟΥΝΟΥ προσκάλεσε στους κινηματογράφους ODEON με ιδιαίτερη χαρά τα παιδιά των συνεργαζόμενων φορέων με τους συνοδούς τους, σε μια όμορφη εμπειρία διασκέδασης με πολύ παιχνίδι και κινηματογραφική απόλαυση!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Μαγγιώρος δήλωσε: «H σημερινή ημέρα μας γεμίζει χαρά, αγάπη και ελπίδα, καθώς η προσφορά και η φροντίδα των παιδιών, αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της πολιτικής μας για την κοινωνική υπευθυνότητα, έγιναν πράξη από την αγαπημένη μάρκα ΝΟΥΝΟΥ και το πρόγραμμα «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!». Προσφέραμε 1.000.000 ποτήρια γάλα και κερδίσαμε 1.000.000 πολύτιμα παιδικά χαμογέλα. Συνεχίζουμε και το 2017 για περισσότερα χαμόγελα».

Το πρόγραμμα «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!» θα συνεχιστεί και το 2017 αποσκοπώντας στην κάλυψη των αναγκών σε γάλα, χιλιάδων παιδιών που βρίσκονται υπό τη φροντίδα αναγνωρισμένων οργανισμών με λειτουργούσες μονάδες φιλοξενίας σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη και από την Κέρκυρα έως τη Χίο.