Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Το Praktiker Ταύρου ανανεώνεται και το γιορτάζει με δράσεις, διαγωνισμούς και μεγάλες προσφορές!

Το Praktiker Ταύρου ανανεώνεται και το γιορτάζει με δράσεις, διαγωνισμούς και μεγάλες προσφορές!

Μια νέα εποχή ξεκινά για το κατάστημα Praktiker στον Ταύρο που υποδέχεται πλέον τους επισκέπτες του με ανανεωμένη εικόνα, εφαρμόζοντας ένα νέο concept, σχεδιαστικά, αισθητικά και λειτουργικά, μετά από τη μεγαλύτερη επένδυση ανακατασκευής που έχει υλοποιήσει η Εταιρεία η οποία ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια.

Το νέο concept περιλαμβάνει σημαντικές δημιουργικές παρεμβάσεις και αλλαγές, όπως τα shop in shops επαγγελματικών Εργαλείων, το Color Studio Praktiker που συγκεντρώνει όλες τις λύσεις χρωμάτων με την υπηρεσία ‘ανάμιξη χρωμάτων’, το ολοκαίνουριο τμήμα «PRAKTIKER D٠E٠C٠O», ένα ξεχωριστό χώρο παρουσίασης νέας μοναδικής συλλογής προϊόντων διακόσμησης για το σπίτι και το αναβαθμισμένο Κέντρο Πατωμάτων.

Επιπλέον, εμπλουτίστηκε περαιτέρω η γκάμα προϊόντων του καταστήματος με νέες κατηγορίες, ενώ εφαρμόστηκε νέα στρατηγική στην παρουσίαση των εμπορευμάτων συνολικά, σημειώθηκαν τεχνικές παρεμβάσεις σε δάπεδα, αναβάθμιση φωτισμού με εφαρμογή τεχνολογίας LED, εγκαταστάθηκαν νέα ράφια και μοντέρνα info desks, για την ευχάριστη πλοήγηση και εξυπηρέτηση των πελατών. Τέλος, εφαρμόστηκε νέα ολόφρεσκη σήμανση, σύμφωνα με τη νέα εταιρική ταυτότητα της Praktiker.

Το κατάστημα του Ταύρου είναι το 2ο χρονικά κατάστημα της εταιρίας στη χώρα, λειτουργεί από το 1993 και φιλοξενεί τα κεντρικά της γραφεία. H ανακαίνιση, πραγματοποιήθηκε εντός 5 μηνών, χρόνο-ρεκόρ για το μέγεθος και το βαθμό των αλλαγών, με τη δυναμική υποστήριξη συνεργατών και εργαζομένων και ενώ το κατάστημα λειτουργούσε κανονικά.

Με μεγάλο ενθουσιασμό, η Praktiker γιορτάζει αυτή την ανανέωση με πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενους σε ένα ξεχωριστό δεκαήμερο γεμάτο από μουσική, κεράσματα, διασκεδαστικές δράσεις, διαγωνισμούς και μεγάλες προσφορές! Από τις 2 έως και τις 10 Ιουνίου, οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να συμμετέχουν σε:

Phygital δράσεις με συμμετοχή σε κλήρωση για 20 δωροεπιταγές αξίας €100
Μεγάλο Διαγωνισμό για μεγάλα δώρα σπιτιού & 100 Δώρο-Επιταγές αξίας €50 (για αγορές άνω των €30, με συμμετοχή σε κλήρωση)
Επιδείξεις προϊόντων, με ιδέες & συμβουλές για εποχικές εργασίες
DJ Set, Live Ραδιοφωνικές εκπομπές από το κατάστημα & εορταστικά κεράσματα

Η νέα εποχή για το Praktiker Ταύρου είναι εδώ και αυτή είναι μόνο η αρχή για την καθολική ανανέωση του δικτύου της Praktiker σε όλη την Ελλάδα.

#GiortiniAnakainisi

Praktiker Ταύρου

Πειραιώς 176, 177 78


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.