Δείτε τα παιδιά των Μάνου Παπαγιάννη και Αγγελικής Δαλιάνη στο πιο ξεκαρδιστικό video της ημέρας

Ένα μωράκι μπορεί από μόνο του να σου φτιάξει τη διάθεση. Όταν, μάλιστα, το μωράκι γελά, τότε ξεχνάς προβλήματα, σκοτούρες και έγνοιες. Είναι λες και ο κόσμος σου φωτίζεται!

Γι’ αυτό και εμείς αμέσως μόλις είδαμε το τελευταίο video των Μάνου Παπαγιάννη και Αγγελικής Δαλιάνη με τον γιο τους να… ξεκαρδίζεται στα γέλια αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Στο video που οι αγαπημένοι ηθοποιοί μοιράστηκαν στα social media φαίνεται η μητέρα των παιδιών, Αγγελική, η μεγάλη κόρη τους, Λυδία, και ο μικρός Νικήτας να… γελούν με την καρδιά τους! Το video τραβά ο πατέρας της οικογένειας, Μάνος.

Στην διάρκειά του, ο μικρός κοιτά την αδερφή στα μάτια και όταν εκείνη κάνει έναν συγκεκριμένο ήχο, αυτός… λύνεται στα γέλια!

Το video ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram οι δύο γονείς λίγες μέρες πριν και ήδη έχει προβληθεί πάνω από 200.000 φορές συνολικά, ενώ έχει γεμίσει likes και σχόλια.

Δείτε το video

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη είναι μαζί από το 2003 και παντρεύτηκαν το 2005. Έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 10χρονη σήμερα, Μαρία – Λυδία και έναν γιο, τον σχεδόν δύο ετών, Νικήτα.