Βόλος: Αγωνία για βρέφος 8 μηνών που κατέρρευσε – Ο επίμονος υψηλός πυρετός προβληματίζει

Βόλος: Αγωνία για βρέφος 8 μηνών που κατέρρευσε - Ο επίμονος υψηλός πυρετός προβληματίζει

Ένα μωράκι μόλις 8 μηνών έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε χθες στο Βόλο πανικοβάλλοντας τους γονείς που έσπευσαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ για να σωθεί.

Η σωτήρια μεταφορά στο Νοσοκομείο

Το πλήρωμα με τους διασώστες έφτασε στο σπίτι πλήρως εξοπλισμένο και μετέφερε το μωρό στο Νοσοκομείο σε χρόνο ρεκόρ. Η έγκαιρη διακομιδή του στο Νοσοκομείο αποδείχτηκε σωτήρια αναφέρει το taxydromos.gr.

Οι διασώστες έσπευσαν να ενημερώσουν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Στην αίθουσα υποδοχής του ΤΕΠ είχε στηθεί ένα μικρό «στρατηγείο» με τους παιδιάτρους και άλλων ειδικοτήτων γιατρούς να είναι επί ποδός για να παρέχουν υπηρεσίες. Επεσαν όλοι πάνω στο μωρό για να το συνεφέρουν. Στην αίθουσα ανάνηψης μετά από αρκετά λεπτά αγωνίας το βρέφος συνήλθε. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, δόθηκε εντολή να μεταφερθεί για νοσηλεία και παρακολούθηση στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Tα επίμονα συμπτώματα που παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή

Το μωράκι χθες το πρωί παρουσίασε έντονη δύσπνοια ενώ τις δύο τελευταίες μέρες είχε και υψηλό πυρετό. Οι γονείς θεώρησαν ότι μπορεί ο πυρετός να υποχωρήσει με αγωγή. Ομως δεν κατέστη δυνατό και η υγεία του μωρού χειροτέρεψε. Ετσι έγινε εσπευσμένα η διακομιδή του στο Αχιλλοπούλειο όταν πλέον έχασε τις αισθήσεις του. Σημειώνεται πως το βρέφος υποβλήθηκε και σε έλεγχο για κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Διαβάστε επίσης:

Πότε θα δοθούν τα νέα self test στους μαθητές για να πάνε σχολείο τον Οκτώβρη

Προσοχή! Αυτές είναι οι μάσκες που ανακαλούνται – Είναι ακατάλληλες και επικίνδυνες

Πότε θα δοθούν τα νέα self test στους μαθητές για να πάνε σχολείο τον Οκτώβρη

Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να φοιτά σε ένα δημόσιο νηπιαγωγείο βγαλμένο από τα παραμύθια;