“Βόμβα” από τον Αλέξη Κούγια: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου πάσχει από λύκο που κληρονομείται στα παιδιά»

Θα κληθεί να καταθέσει ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Διευκρινίσεις σχετικά το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha εξήγησε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου πάσχει από λύκο (αυτοάνοσο νόσημα) και αυτός είναι ο λόγος που η κατηγορούμενη για τον θάνατο των τριών παιδιών της βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο νοσοκομείο.

 «Έχει σοβαρή αυτοάνοση ασθένεια που μπορεί να σχετίζεται με το θάνατο των τριών παιδιών της»

«Πριν από λίγες ημέρες είχε διαπιστωθεί ότι η κυρία Πισπιρίγκου πάσχει από λύκο (αυτοάνοσο νόσημα). Αυτό έδωσε την αφορμή στους γιατρούς να κάνουν περαιτέρω εξετάσεις», είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή.

Και συνέχισε: «Αν αυτές οι εξετάσεις είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα, δεν θα είχαμε αυτή την τραγική εξέλιξη. Βέβαια, αυτή η εξέλιξη αναδεικνύει την ασυνειδησία κάποιων ιατροδικαστών, οι οποίοι από ένα πανάκι και κάτι φωτογραφίες την κατέστησαν κατηγορουμένη. Η ασθένεια από την οποία πάσχει η κυρία Πισπιρίγκου είναι μία σπάνια μετάλλαξη ενός οξυμωτικού γονιδίου, εγώ δεν είμαι βιολόγος και γιατρός. Αυτό το γονίδιο που είναι κληρονομικό, μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά, το οποίο έχει σχέση με σκωπτικά επεισόδια».

«Αυτό δίνει απαντήσεις αυτομάτως για το τι συνέβη με τα παιδιά, δίνει απαντήσεις στο όλα αυτά τα επεισόδια που σκοπίμως έχουν υποβαθμίσει οι γιατροί του Καραμανδανείου και της εντατικής των Πατρών αλλά και της παιδιατρικής του Ρίο ήταν πραγματικά σκωπτικά επεισόδια και μάλιστα με ιατρική δικαιολογία», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε επίσης:

Τραυματισμός σοκ για 16χρονα: Αυτοκίνητο τα χτύπησε ενώ έκαναν πατίνι – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 16χρονος -Τo video της σύγκρουσης

Γιάννης Τσέρκης: Ο μπαμπάς από την Κάρπαθο που μεγαλώνει μόνος τους 4 γιους του μιλά στο Ιnfokids.gr

Πανελλήνιες 2023: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω γραπτού μηνύματος – Τι πρέπει να ξέρουν οι μαθητές