Χτύπησε την κόρη της με ξύλινη κουτάλα και κατέληξε στο δικαστήριο!

Την κατηγορία της σωματικής βίας κατά ανηλίκου αντιμετωπίζει 35χρονη μητέρα από το Perth της Αγγλίας, η οποία χτύπησε την 9 ετών κόρη της με ξύλινη κουτάλα, όταν κάποια στιγμή το παιδί την παράκουσε.

Η μητέρα χρησιμοποίησε υπερβολική βία, όταν είδε ότι η κόρη της έτρωγε ένα μπιφτέκι που η 35χρονη της είχε ζητήσει επανειλημμένα να μη φάει. Όπως η ίδια εξήγησε, είχε φτιάξει το μπιφτέκι για να το φάνε οι σκύλοι της οικογένειας, και μάλιστα είχε βάλει κάποια φάρμακά τους μέσα.

Ωστόσο, το χτύπημα από την κουτάλα άφησε στο κορίτσι, το οποίο έχει ΔΕΠΥ και άλλα προβλήματα συμπεριφοράς, μια μεγάλη μελανιά.

Δεν είναι ακόμα γνωστό πώς κλήθηκαν οι αστυνομικοί, πάντως όταν έφτασαν το κορίτσι τους είπε, ότι η μάνα (η οποία είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας) πολύ συχνά την κλειδώνει στο δωμάτιό της.

Ο δικηγόρος της, πάντως, στο δικαστήριο που έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες, είπε, ότι η γυναίκα δεν είχε ποτέ παραβατική συμπεριφορά και ότι η τιμωρία της μικρής ήταν, ουσιαστικά, μια στιγμή σύγχυσης που οδήγησε στο να βρεθεί το παιδί για κάποιες ώρες στα γραφεία της Πρόνοιας Ανηλίκων.

Το δικαστήριο επέβαλε στη γυναίκα πρόστιμο 750 λιρών, ενώ εκκρεμεί καταδίκη σε περίπτωση που το επαναλάβει.

Ο δε δικαστής της είπε: «Χτύπησες την 9χρονη κόρη σου με ξύλινη κουτάλα και παραδέχτηκες, ότι η δύναμη που χρησιμοποίησες ήταν παραπάνω από όσο χρειαζόταν για αν τη συνετίσεις.» Στη συνέχεια δήλωσε, ότι πιστεύει πως η μάνα πήρε το μάθημά της και δεν θα το επαναλάβει.

Πηγή: dailymail.co.uk