Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Ζογκλέρ και άλλες αποκριάτικες εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά στο Δ. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη (18/2)

Ζογκλέρ και άλλες αποκριάτικες εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά στο Δ. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη (18/2)

Πολύχρωμα σπαθιά , μπαλονοζωάκια,  ζογκλέρ και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις  περιμένουν  τα παιδιά  το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία Αγ.Ι. Ρέντη από τις 11 το πρωί στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ .Ι. Ρέντη. Με πρωταγωνιστές  το κέφι και τη χαρά, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν παραδοσιακά παιχνίδια και να κατασκευάσουν τις δικές τους μάσκες με τη βοήθεια των μελών ΚΑΠΗ του Δήμου.

καρναβάλι Νίκαιας - Ρέντη

Την ίδια μέρα φουσκωτά παιχνίδια και παραστάσεις κλόουν θα φιλοξενήσει η πλατεία Χαλκηδόνας στις 11 το πρωί. Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν καρναβαλικές δραστηριότητες ελεύθερης δημιουργικής έκφρασης και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν μια διαφορετική νότα στη μεταμφίεσή τους με face painting και να γνωρίσουν τα παραδοσιακά παιχνίδια της Αποκριάς.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Ώρα έναρξης: 11.00 π.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ

Ώρα έναρξης: 11.00 π.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.