Τετάρτη 17 Ιουνίου, 10:34
Array
(
    [category] => Αποδράσεις - Ταξίδια
    [link] => https://www.infokids.gr/category/psychagogia/apodraseis-taksidia/
    [id] => 67
)

Ζωή Ράπτη: «Ιδρύουμε Κέντρο Ημέρας για παιδιά και εφήβους στα Τρίκαλα»

Η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου το Γ.Ν. Τρικάλων.  Κατά την επίσκεψή της μετείχε σε ευρεία σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Φ. Σερέτης, η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Αικ. Παπακώστα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Κ. Γρηγορίου, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Στ. Τσουρβάκας, ο Συντονιστής Διευθυντής του Ψυχιατρικού Τομέα Γ. Τσίγκας και εκπρόσωπος της ΑΜΚΕ , ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ.

Κατά την σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα λειτουργικά του Νοσοκομείου και ειδικότερα θέματα υπηρεσιών του Ψυχιατρικού Τομέα.

Η Υφυπουργός ανέλυσε τα βήματα και την διαδικασία για την Ίδρυση Κέντρου Ημέρας Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιών και Εφήβων που θα λειτουργήσει, σε πρώτη φάση, εντός του Γ.Ν Τρικάλων, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στο Νομό, με έμφαση της δράσης στην Κοινότητα

Μετά το πέρας της επίσκεψης η Υφυπουργός Υγείας δήλωσε:

«Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψα πρόσφατα, προβλέπεται η ίδρυση Κέντρου Ημέρας για παιδιά και εφήβους, που θα λειτουργεί εντός του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Μια δομή πολύ σημαντική για την περιοχή, ιδίως στην περίοδο της πανδημίας που έχει αναδείξει όσο ποτέ, την ανάγκη υποστήριξης των παιδιών και των εφήβων μας, με την ενδυνάμωση της ψυχικής τους υγείας.

Χαίρομαι επίσης, γιατί μπορούμε σήμερα να βάλουμε τέλος στο πρόβλημα στέγασης των ανθρώπων του ΕΚΑΒ, που σώζουν ζωές και δικαιούνται αν μη τι άλλο ένα αξιοπρεπές εργασιακό περιβάλλον».

Διαβάστε επίσης:

«Η μπέιμπι σίτερ ήταν φίλη μας. Δεν φανταζόμουν ότι θα κακοποιούσε το μωρό μας»

Προσφέρετε στο παιδί σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν ένα μάθημα Αρχαίων Ελληνικών

Χειμερινοί Ολυμπιακοί 2022: Κινεζάκια τραγούδησαν σε άπταιστα ελληνικά τον ολυμπιακό ύμνο! (video)

Ροή Ειδήσεων