Προσφέρετε στο παιδί σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν ένα μάθημα Αρχαίων Ελληνικών

Προσφέρετε στο παιδί σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν ένα μάθημα Αρχαίων Ελληνικών

Πού μπορεί  ένα παιδί όχι μόνο να μάθει, αλλά και να αγαπήσει τα Αρχαία Ελληνικά σήμερα;

Τα μαθήματα της Ελληνικής Αγωγής, λοιπόν, απευθύνονται σε παιδιά από 3 έως 16 ετών και συνιστώνται ως μια εξαιρετική εξωσχολική δραστηριότητα.

Ένα σπουδαίο εκπαιδευτικό δώρο για κάθε μαθητή

Ένα παιδί Δημοτικού που μαθαίνει Αρχαία Ελληνικά, μπορεί να κατανοήσει σε πολύ μεγαλύτερο βάθος τον γραπτό και προφορικό μας λόγο, αλλά και να βελτιώσει σημαντικά και την ορθογραφία του. Για παράδειγμα, όταν ένα παιδί γνωρίζει ότι το ρήμα “χαίρομαι” περιέχει μέσα του τη λέξη “χαρά”, δεν θα το γράψει ποτέ με “ε”, ή το “κυνήγι”, που περιέχει μέσα του τις λέξεις κύνας (σκύλος) και άγω (καθοδηγώ).

Επιπλέον, το παιδί που μαθαίνει Αρχαία Ελληνικά, θα μάθει πιο εύκολα και ξένες γλώσσες (π.χ. Αγγλικά ή Γερμανικά), τόσο γιατί θα μπει πιο εύκολα στη λογική της Γραμματικής και του Συντακτικού, όσο και επειδή θα δει πόσες λέξεις έχουν δανειστεί οι γλώσσες αυτές από την δική μας –πολλές εκ των οποίων δεν χρησιμοποιούνται καν από εμάς πλέον.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών ήδη από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Στην Ευρώπη, μάλιστα, προωθούν έντονα την διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών σε μικρή ηλικία καθώς έχουν ανακαλύψει πως τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα και πληρέστερα την μητρική τους γλώσσα και όποια άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα θελήσουν να μάθουν, πολύ πιο εύκολα.

Αν λοιπόν θέλετε να γνωρίσει το παιδί σας το κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών τότε αδράξτε την ευκαιρία να κανονίσετε να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν ένα δοκιμαστικό μάθημα Αρχαίων Ελληνικών στην Ελληνική Αγωγή. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Λ. Κηφισίας 125, Αθήνα

210.5221314

info@ellinikiagogi.gr

Ellinikiagogi.gr