Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στο Αργοστόλι

Το Αργοστόλι έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα της Αποκριάς διοργανώνοντας πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

*Τρίτη 1 Μαρτίου 21:00: Η Κινηματογραφική Λέσχη παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου το έργο οι ‘Τρεις Πίθηκοι’
*Τετάρτη 2 Μαρτίου 17:00: Στο Bass Club η δημοτική ενότητα Αργοστολίου σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο ‘Η Κράνη’ διοργανώνουν παιδικό χορό. Είσοδος ελεύθερη.
20:00: Στο Δημοτικό θέατρο Αργστολίου οι Αδελφοί Καραβιώτη θα παρουσιάσουν μια συναυλία με θέμα: ‘Βραδιά με τραγούδια του κρασιού, του γλεντιού και της αποκριάς’. Γενική είσοδος €12, για τα παιδιά ελεύθερη.
*Παρασκευή 4 Μαρτίου Μασκέ πάρτι του Kefalonitis Magazine στο Bass Club.
*Σάββατο 5 Μαρτίου στις 19:00: Κεντρική πλατεία Αργοστολίου, βραδινή παρέλαση Καρνάβαλου.
21:00: Ο Ναυτικός Ομιλος Αργοστολίου σας προσκαλεί στο μεγάλο χορό του στο κέντρο ‘Κουτουπας Paradise’. Τιμή εισόδου €5.
Bass Club σε ένα ακόμα μασκέ πάρτι. Θα δοθεί βραβείο καλύτερης αμφίεσης €50.
*Κυριακή 6 Μαρτίου, 15:00: Κεντρική πλατεία Αργοστολίου, η παρέλαση συνεχίζεται.
16:00: Le Sapin Noir Cafe μασκέ πάρτι από το μεσημέρι…
Bass Club, κλείνουμε την αποκριά με κέφι και χαρά.
20:00: Μάσκαρα στα Φαρακλάτα, στο κλειστό χωρό του συλλόγου.
21:00: Το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου πραγματοοιεί αποκριάτικο χορό στο Capitol (στο Φανάρι) θέμα: ‘Σαν τον παλιό καιρό’. Τιμή κατ’ άτομο €25. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2671023513.
*Δευτέρα 7 Μαρτίου, 12:00 για πρώτη φορά κούλουμα στην παραλία του Λουρδά με πλούσιο μπουφέ , μουσική και χορό. Οργάνωση Π.Σ. ‘Αίνος’
13:30: Στον πλακόστρωτο χώρο στον Κούταβο, ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Γ. Βαγγελάτου και το χορευτικό συγκρότημα ‘Κυκλώπεια τείχη’ με πλούσιο πρόγραμμα και μπουφέ.