Κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για bebe προϊόντα με Swarovski από το Babylyhills.gr!

To Infokids.gr και το Babylyhills.gr σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για bebe προϊόντα με Swarovski.

Τι είναι όμως το Babylyhills.gr;

Είναι ένα μαγευτικό κατάστημα, όπου μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από bebe δωράκια με Swarovski Elements: πιπίλες και κλιπ πιπίλας, παπουτσάκια, θήκες για μωρομάντηλα, port-bebe!

Η ιδιοκτήτρια του Babylyhills.gr, Αλίκη Μπαντούνα, είχε σαν πηγαία έμπνευση την κόρη της, πάντα ψάχνοντας κάτι ιδιαίτερο για την μικρή της πριγκίπισσα, άρχισε να φτιάχνει δικά της χειροποίητα μπεμπέ αξεσουάρ. Άλλες μαμάδες που είδαν τις δημιουργίες που φορούσε το κοριτσάκι της εντυπωσιάστηκαν και πρώτο μέλημα τους ήταν από πού τα βρήκε και πόσο τα πήρε. Η απάντηση της ότι είναι δικά της και τα φτιάχνει μόνη της ήταν ο λόγος για να ξεκινήσουν οι παραγγελίες. Ένα χόμπι λοιπόν που ξεκίνησε από το σαλόνι του σπιτιού της, σήμερα έχει φτάσει να έχει πελατεία Ελληνίδες και Έλληνες celebrities και αρκετές καθημερινές μαμάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο νέο κατάστημα του Babylyhills στο Κερατσίνι (Μικράς Ασίας 41Α, Πειραιά) ή και στην ιστοσελίδα www.babylyhills.gr θα βρείτε πολλά από τα δωράκια που θα κάνουν ακόμα πιο glamour το μπεμπέ σας. Χαρίστε σε σας και το μωράκι σας μια επιπλέον πινελιά ομορφιάς και λάμψης.

Ειδικότερα για τον διαγωνισμό μας, ο τυχερός γονιός/νικητής της δωροεπιταγής, θα την λάβει μετά την κλήρωση, με mail. Η δωροεπιταγή που θα λάβει, θα έχει πάνω τον ειδικό κωδικό με τον οποίο θα μπορεί να την εξαργυρώσει.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 13.00 μ.μ..
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • To Infokids.gr και το Babylyhills.gr σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για bebe προϊόντα με Swarovski. Δεκτές συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 13.00 μ.μ. .
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 872 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Μαριάνθη Πετρίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.