Στο Bebart με παλέτες και πινέλα φτιάχνουν τα πιο υπέροχα δώρα

Θέλετε να κάνετε μοναδικά χειροποίητα δώρα, που θα μείνουν αξέχαστα στους παραλήπτες; Ε, τότε μπείτε στο http://www.bebart.gr, και διαλέξτε τον πίνακα που σας αρέσει. Σε 7-10 μέρες θα παραλάβετε στο σπίτι σας έναν υπέροχο πίνακα, ζωγραφισμένο με ακρυλικά χρώματα σε τελαρωμένο καμβά, πάνω στον οποίο θα αναγράφεται το όνομα του παιδιού. Η μόνη δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε σε όλη τη διαδικασία είναι οι επιλογές των θεμάτων, που είναι πολυάριθμες!

Ας δούμε όμως όλες τις περιπτώσεις με τη σειρά:

Ευχηθείτε στη φίλη σας που γέννησε
Το τέλειο δώρο είναι ένας πίνακας ζωγραφικής με την ημερομηνία, την ώρα, το βάρος και το ύψος γέννησης του μικρού! Τα πιο προσωπικά στοιχεία του νεογέννητου, διακοσμούν το δωμάτιό του. Παραγγείλτε το θέμα που σας αρέσει, γράψτε στο bebart τα στοιχεία γέννησης του μωρού, και θα παραλάβετε το έργο σας σε μια εβδομάδα σπίτι σας. Η φίλη σας – μανούλα θα τρελαθεί από τη χαρά της!

Έχετε βάπτιση;
Παραγγείλτε το έργο που σας αρέσει, πείτε το όνομα που θέλετε να αναγράφεται στον πίνακα και χαρίστε το μοναδικό δώρο που θα κάνει απίστευτη αίσθηση!

Κάλεσμα σε παιδικό πάρτι;
Σίγουρα έχετε λάβει την πρόσκληση για το παιδικό πάρτι μία εβδομάδα νωρίτερα! Προγραμματιστείτε, διαλέξτε ένα θέμα που σας αρέσει από το Gallery του Bebart και παραγγείλτε ένα πινακάκι από τα μικρά μεγέθη που είναι πιο οικονομικά. Αποφύγετε να κάνετε ένα ακόμη συνηθισμένο δώρο που απλώς θα ξεχαστεί! Χαρίστε αυτό που θα μείνει μοναδικά αξέχαστο!

>Γιατί αξίζει να επιλέξετε το εργαστήρι Bebart;
Γιατί το δώρο σας θα είναι μοναδικό και αξιομνημόνευτο! Τα έργα Bebart αποτελούν την πιο πρωτότυπη και μοναδική επιλογή που θα κάνει και το παιδάκι αλλά και τη μανούλα του πολύ πολύ χαρούμενους, αφού ξεφεύγει από τα συνηθισμένα λουλούδια, ρουχαλάκια ή παιχνιδάκια.
Γιατί εξοικονομείτε χρόνο, αφού τα έργα σας αποστέλλονται με courier σπίτι σας εντελώς δωρεάν (για περιοχές εντός Αττικής), σε απολύτως ασφαλή για την αποστολή των έργων συσκευασία δώρου.
Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 ημέρες για μεμονωμένα έργα, ενώ σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας ο χρόνος προσαρμόζεται.

Εργαστήρι ζωγραφικής Bebart
Πρωτότυποι χειροποίητοι πίνακες ζωγραφικής
για μικρά και μεγάλα παιδάκια!
Πληροφορίες 6948 895 750, 6944 800 574
Παραγγελίες [email protected]