Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ που πούλησε τα ποτά και η μητέρα της κοπέλας που νοσηλεύεται.
Μια παρέα από 15χρονα κορίτσια, θέλησαν να πάρουν ποτά από το μίνι μάρκετ της πλατείας, στην Αγία Παρασκευή και κάθισαν στην πλατεία να τα πιουν. Δυστυχώς η μία από αυτές μεταφέρθηκε με συμπτώματα μέθης, στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Όπως προκύπτει από πληροφορίες, η ανήλικη μαζί με ακόμη δύο κορίτσια της παρέας της τα έπιναν σε πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψη ενός 29χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ ο οποίος, νωρίτερα και παρά τη σχετική απαγόρευση, πούλησε στην ανήλικη προϊόντα αλκοόλ και τσιγάρα.
Επίσης συνελήφθη και η μητέρα της 15χρονης για παραμέληση εποπτείας. Στην ανήλικη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, χωρίς η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει ανησυχία.
Ωστόσο, πρόκειται για ένα περιστατικό που προκαλεί προβληματισμό καθώς ακόμη και σήμερα κάποιοι παραβλέπουν τον νόμο και στο βωμό του κέρδους επιμένουν να πουλούν προϊόντα με αλκοόλ σε παιδιά.
