2 δωρεάν χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια παιχνίδια για να παίξετε και να διασκεδάσετε οικογενειακώς

Tα σχολεία είναι κλειστά, η παραμονή στο σπίτι λόγω πανδημίας απαραίτητη και τα πιτσιρίκια δεν έχουν πολλές επιλογές διασκέδασης.

Αν δεν θέλετε για ακόμη μια φορά να τα αφήσετε να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια στο tablet ή στην παιχνιδομηχανή και ουσιαστικά να σπαταλήσουν το χρόνο τους μπροστά σε μια οθόνη, αδράξτε την ευκαιρία να παίξετε οικογενειακώς επιτραπέζια παιχνίδια που χαρίζουν στιγμές γέλιου αλλά ταυτόχρονα οξύνουν την ευφυΐα αλλά και τεστάρουν τις γνώσεις μικρών και μεγάλων.

Βρήκαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας 2 άκρως διασκεδαστικά χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια παιχνίδια που μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα εκτυπώσετε. Σας εγγυόμαστε ότι θα το διασκεδάσετε και με το παραπάνω!

Το φιδάκι των Χριστουγέννων

Το αγαπημένο μας σε όλους φιδάκι, τώρα και σε χριστουγεννιάτικη εκδοχή, γεμάτο ζαχαρωτά και καμινάδες, που θα βοηθήσουν τον Άγιο Βασίλη να φτάσει στο τέρμα!
Για να δούμε ποιος θα καταφέρει να τερματίσει πρώτος; Να σημειώσουμε εδώ πώς τα ζαχαρωτά και οι καμινάδες κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά με τις σκάλες και τα φιδάκια που υπάρχουν στο κλασικό φιδάκι. Και σε αυτό το παιχνίδι το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ζάρι και κάποια αντικείμενα για πιόνια (χρωματιστά κουμπιά)!

Oδηγίες: Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να κατεβάσετε το παιχνίδι. Μόλις δείτε την εικόνα αποθηκεύσετέ την  με δεξί κλικ “αποθήκευση εικόνας ως”.

Τα δώρα του Αϊ Βασίλη

Στο παιχνίδι πρέπει τα παιδιά να πάρουν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη! Το μόνο που θα χρειαστούν είναι ένα ζάρι και κάποια αντικείμενα για πιόνια (χρωματιστά κουμπιά). Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Τα παιδιά στην πορεία τους προς τον σάκο, συναντάνε διάφορες δυσκολίες!

  • Κάντε κλικ στην εικόνα για να κατεβάσετε το παιχνίδι. Μόλις δείτε την εικόνα αποθηκεύστε την  με δεξί κλικ “αποθήκευση εικόνας ως”.

Καλή διασκέδαση!