5 φανταστικά μιούζικαλ που αξίζει να απολαύσετε φέτος τα Χριστούγεννα οικογενειακώς!

Γράφει η Γεωργία Οικονόμου

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει για τα καλά και όλοι προσπαθούμε να προγραμματίσουμε τις γιορτινές μας εξόδους. Τι πιο ωραίο και ταιριαστό από θεάματα τύπου μιούζικαλ που συνδυάζοντας την πρόζα με τη μουσική, απευθύνονται στο ευρύ κοινό, θεάματα που μπορούμε άνετα να παρακολουθήσουμε με τους γονείς μας, τους φίλους μας, τον σύντροφό μας, ακόμη και με τα παιδιά μας!

Το Infowoman.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα μιούζικαλ που αυτά τα Χριστούγεννα θα κλέψουν την καρδιά σας!

ANNIE

Η ANNIE, ένα από τα πιο συγκινητικά οικογενειακά μιούζικαλ έρχεται από 13 έως 29 Δεκεμβρίου στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ με τη σκηνοθετική υπογραφή της Θέμιδας Μαρσέλλου και λαμπερούς πρωταγωνιστές: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Νάντια Μπουλέ, Αργύρη Αγγέλου/ Άρη Πλασκασοβίτη και Κατερίνα Στικούδη.

Έχοντας πιστούς συντρόφους της την επιμονή, την αισιοδοξία, τη χαρά και την πίστη στην καρδιά της, η μικρή Annie τραγουδά «Το αύριο πλησιάζει, ο ήλιος χαράζει και διώχνει το χθες μακριά…», και η ζωή της αλλάζει για πάντα!

Η ιστορία της μικρής Annie είναι μια ιστορία γεμάτη περιπέτεια που αγγίζει την ψυχή μικρών και μεγάλων. Ένα συγκινητικό, μουσικό και παραμυθένιο ταξίδι που μας μεταφέρει μαγικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μας θυμίζει ότι η ευτυχία μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη!
Στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Δείτε τα υπόλοιπα 4 μιούζικαλ στο Infowoman.gr!