6 απολαυστικές παιδικές ταινίες που θα παρακολουθήσουμε σήμερα και αύριο στη τηλεόραση!

Το Infokids.gr σας παρουσιάζει το παιδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα των καναλιών που θα προβληθούν σήμερα, 31 Δεκεμβρίου, και αύριο 1η Πρωτοχρονιά στους τηλεοπτικούς δέκτες. Δείτε τις καλύτερες παιδικές τηλεοπτικές προτάσεις του εορταστικού διημέρου και αδράξτε την ευκαιρία να τις απολαύσετε παρέα με τα πιτσιρίκια σας!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου

“Ο Κος Πίμποντι και ο Σέρμαν” στο STAR στις 13:10

Ο κ. Πίμποντι, ένας ιδιοφυής σκύλος, νομπελίστας πανεπιστήμονας, ολυμπιονίκης και επιτυχημένος επιχειρηματίας, έχει υιοθετήσει ένα νεαρό αγόρι, τον Σέρμαν. Όταν η κηδεμονία του τίθεται εν αμφιβόλω, η προσπάθειά του να αποδείξει πως είναι καλός πατέρας θα οδηγήσει αυτόν, τον Σέρμαν και τη φίλη του Πένι σε ένα περιπετειώδες ταξίδι στο χρόνο, από την αρχαία Τροία ως την Αίγυπτο των Φαραώ και την αναγεννησιακή Ιταλία.

“Σρεκ” στο STAR στις 16:00

Σ’ αυτήν την ανανεωμένη εκδοχή του «Πεντάμορφη και το Τέρας», η πεντάμορφη είναι η πριγκίπισσα Φιόνα και τέρας ο πανάσχημος αλλά κατά βάθος ευαίσθητος δρακο-γίγαντας Σρεκ.

Πρωτοχρονιά Τρίτη 1η Ιανουαρίου

“Αριστόγατες” στον Alpha στις 8:45

Μια αριστοκράτισσα γάτα και τα τρία μικρά της περιπλανιούνται στα προάστια του Παρισιού.

“Rango” στον ΑΝΤ1 στις 9:00

Ο Ράνγκο βρίσκεται άθελά του καταμεσής της ερήμου. Με το ερμηνευτικό του ταλέντο, όμως, θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κατοίκους μιας αφιλόξενης ζωο-πόλης, οι οποίοι τον χρίζουν σερίφη.

“Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών” στον Alpha στις 10:30

Εγκαταλείποντας την τακτική της πολεμικής σύγκρουσης, ο Καίσαρας εκπονεί ένα σχέδιο κατάκτησης των ανυπότακτων Γαλατών μέσα από το ρωμαϊκό τρόπο ζωής. Χτίζει λοιπόν δίπλα στο χωριό τους ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, οι κάτοικοι του οποίου αρχίζουν να παρασύρουν τους Γαλάτες στον εύκολο πλουτισμό και τη χλιδή.

“Μαδαγασκάρη” στο ΣΚΑΙ στις 12:15

Ένα λιοντάρι, μια ζέβρα, ένας ιπποπόταμος και μια καμηλοπάρδαλη, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε ζωολογικό κήπο, νοσταλγούν τη ζωή στη φύση, αλλά όταν η επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα, διαπιστώνουν ότι έχασαν όλες τις προηγούμενες ανέσεις.