Αφιερωμένο στα παιδιά το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue για το τεύχος Ιουνίου 2020

Το τεύχος Ιουνίου της Ιταλικής Vogue υπό τον τίτλο «Ο Νέος μας Κόσμος» κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα της γείτονας χώρας και κάνει όλον τον πλανήτη να μιλά γι’αυτό, αφού είναι εξολοκλήρου αφιερωμένο στα παιδιά.

Τα τεύχη αυτού του μήνα κυκλοφορούν με 8 διαφορετικά εξώφυλλα σχεδιασμένα από 8 μικρούς ζωγράφους, ηλικίας από 2 έως 10 ετών, από όλο τον κόσμο. Σε όλα τα παιδιά ζητήθηκε για τα σχέδιά τους να εμπνευστούν από την συλλογή Chanel Métiers d’art 2019/20.

Όπως η αρχισυντάκτρια της ιταλικής Vogue Emanuela Farneti λέει: «Το τεύχος δημιουργήθηκε για και μαζί με τα παιδιά από διάφορες χώρες. Τα παιδιά είναι τα πιο παραμελημένα και τα λιγότερο εμφανή θύματα της πανδημίας. Ξεκινάμε από αυτά, λοιπόν, για να φανταστούμε μαζί τους έναν νέο κόσμο.»

Η Violetta, 5 ετών, η οποία ζει στο Μιλάνο, αρχικά δεν ήθελε να κάνει την ζωγραφιά (φωτό κάτω), όμως όταν έμαθε ότι θα είναι για περιοδικό που θα βγει στα περίπτερα άλλαξε γνώμη και έβαλε πραγματικά πολλή προσπάθεια. Όταν δε της είπαν, ότι θα γίνει και εξώφυλλο… ξετρελάθηκε!

Δείτε το υπέροχο σχέδιο του 10χρονου Giorgio P.  από την Πάρμα:

Και της 2 ετών Camilla από την Ντακάρ:

Παρακάτω οι ζωγραφιές και των υπόλοιπων παιδιών: