Αρχική Γωνιά του μαθητή Αγωγή Νηπίων: Τα Aρχαία Ελληνικά γίνονται παιχνίδι για τα μικρά παιδιά

Αγωγή Νηπίων: Τα Aρχαία Ελληνικά γίνονται παιχνίδι για τα μικρά παιδιά

Η Ελληνική Αγωγή - Σχολή Εκμάθησης Αρχαίων Ελληνικών κυκλοφόρησε την "Αγωγή Νηπίων" ένα αξιόλογο και άκρως πρωτότυπο βιβλίο για το ελληνικό εκδοτικό γίγνεσθαι που επικεντρώνεται στην εκμάθηση Aρχαίων Eλληνικών σε παιδιά νηπιακής ηλικίας με σκοπό την κατανόηση της ελληνικής γλώσσας.

Η "Αγωγή Νηπίων" που υπογράφει η Βίκυ Σακκά περιέχει πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και ασκήσεων που βοηθούν το παιδί να μάθει ουσιαστικά τα Αρχαία Ελληνικά και δεν περιορίζεται μόνο στην θεωρία και τις βασικές γνώσεις. Ξεφυλλίζοντάς το, το παιδί μαθαίνει να ετυμολογεί λέξεις, αποκτά πλούσιο λεξιλόγιο και γνωρίζει την Μυθολογία, τα έθιμα, την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας.

Η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών ολοένα και κερδίζει έδαφος καθώς πολλές ερευνες έχουν αναδείξει την θετική επίδραση των Αρχαίων Ελληνικών στην ψυχοδιανοητική ανάπτυξη του παιδιού.

Τα Αρχαία Ελληνικά βοηθούν το παιδί να οξύνει την παρατηρητικότητα και τη μνήμη του, να κατανοήσει την ορθογραφία, να έρθει σε επαφή με την αρχαιότερη μορφή της γλώσσας μας, να αναγνωρίσει τη γλωσσοπλαστική ικανότητα που έχει η γλώσσα μας, να αποκτήσει δομημένη σκέψη και να κατ' επέκταση να βελτιώσει τις δεξιότητές του και στη νεοελληνική γλώσσα.

Η έκδοση συνοδεύεται και από τρία εκπαιδευτικά DVDs που περιλαμβάνουν τις ίδιες ασκήσεις που υπάρχουν και στο βιβλίο, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά και να διασκεδάζουν στον υπολογιστή υπό τους ήχους απαλής μουσικής.

Η "Αγωγή Νηπίων" αποτελεί αναμφίβολα μια απλή, ευχάριστη και πρωτότυπη μέθοδο ώστε τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις ατραπούς της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας και να προσεγγίσουν την καθημερινότητα των αρχαίων Ελλήνων!

Πού μπορείτε να το προμηθευτείτε

Πληροφορίες στην Ελληνική Αγωγή στο 210.5221314 ή στο info@ellinikiagogi.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.