Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Γιατί όλες οι μαμάδες κλαίνε με αυτή τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση; (video)

Γιατί όλες οι μαμάδες κλαίνε με αυτή τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση; (video)

Τα τελευταία χρόνια οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις εταιρειών, καναλιών και υπηρεσιών θυμίζουν ταινίες μικρούς μήκους και στόχο έχουν – κατά κύριο λόγο – να μας κάνουν να… δακρύζουμε.

Η διαφήμιση του BBC για τα φετινά Χριστούγεννα, πετυχαίνει το στόχο της και με το παραπάνω. Η διαφήμιση ξεκινά με μια τυπική και γνώριμη σε όλους σκηνή ενός πρωινού σε μια οικογένεια με σκληρά εργαζόμενη μητέρα.

Ο γιος της ετοιμάζεται για το σχολείο και προσπαθεί να κερδίσει λίγη απ’ την προσοχή της μητέρας του. Όμως, εκείνη τον αγνοεί και συνεχίζει να ετοιμάζεται για τη δουλειά της.

Ο γιος δοκιμάζει πάλι να θυμίσει τη μητέρα του πως το βράδυ του είχε πει πως θα ήταν μαζί, στέλνοντας μήνυμα στο κινητό της.

Ο πανικός συνεχίζεται στο γραφείο και ξαφνικά, κάπως μαγικά,  ο χρόνος σταματά και αφυπνίζει τη μητέρα κάνοντάς την να κατανοήσει  πως υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό που πρέπει να κάνει.

Δείτε το συγκινητικό video


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.