Αγρίνιο: Συγκινεί η ιστορία της 7χρονης που μέσα σε 40 μέρες έχασε τους γονείς της – Η αλυσίδα ανθρωπιάς

Πριν λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει την ιστορία της 7χρονης από το Αγρίνιο που μέσα σε διάστημα μόλις 40 ημερών ορφάνεψε από τους δυο γονείς.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που της στέρησε και τους δυο γονείς

Στα μέσα Απριλίου ο 49χρονος μπαμπάς κατέρρευσε στο διαμέρισμα μπροστά στα μάτια της 7χρονης και οι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατό του. 40 μέρες πριν είχει “φύγει” και η μητέρα της.

Ο κόσμος συγκινηθήκε από την ιστορία της μικρής και όλοι θέλησαν να βοηθήσουν ώστε να μην μείνει μόνη της. Κινητοποιήθηκε άμεσα η Πρόνοια του δήμου Αγρινίου που με τη σχετική υπηρεσία ανηλίκων της απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να βρεθεί ένας ασφαλής χώρος στον οποίο θα φιλοξενείται από εδώ και πέρα το κορίτσι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» απάντησε θετικά ώστε να συμβάλει για τη φιλοξενία της, όμως για το κορίτσι προέκυψε ενδιαφέρον και από στενό συγγενικό της πρόσωπο από την πλευρά του πατέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την 7χρονη είχε εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να την βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν αρκετοί πολίτες, ακόμη και αυτοί που δεν είχαν καμία επαφή με την οικογένεια ή το ευρύτερο περιβάλλον της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του karvasaras.gr, η Εισαγγελέας «ζύγισε» τα δεδομένα της υπόθεσης και αποφάσισε αυτό που θεωρητικά είναι το καλύτερο για την ομαλή μετάβαση της 7χρονης στην επόμενη ημέρα. Αποφάσισε λοιπόν να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού στο συγγενικό ζευγάρι το οποίο μπορεί να της παρέχει ότι χρειάζεται για αυτή την ομαλή μετάβαση στην επόμενη ημέρα.