Απίστευτο video: Παιδιά 3 και 10 ετών πηδούν στο κενό από τον 3ο όροφο για να γλιτώσουν από τις φλόγες

Μία απίστευτη σκηνή κατέγραψε η κάμερα ενός αυτόπτη μάρτυρα στη Γκρενόμπλ της Γαλλίας από κτίριο που φλεγόταν. Δύο παιδιά ηλικίας 3 και 10 ετών διέφυγαν πηδώντας από ένα παράθυρο, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο της Le Parisien, ενώ πυκνός μαύρος καπνός βγαίνει από τα παράθυρα του διαμερίσματος, το μεγαλύτερο παιδί κρεμάει στο κενό το μικρότερο, κρατώντας το από τα ρούχα του έξω από το παράθυρο, προτού το αφήσει.

Το τρίχρονο παιδί πέφτει στο κενό, συνοδευόμενο από τις γεμάτες τρόμο φωνές των κατοίκων της περιοχής, αλλά  το πιάνει μια ομάδα ενηλίκων, υποχωρώντας υπό το βάρος του.

Λίγο αργότερα, ακολουθεί και το 10χρονο παιδί, το οποίο επίσης προσγειώνεται στην αγκαλιά τους, ενώ ακούγονται τσιρίγματα από τους παρευρισκομένους.

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες, τα δύο παιδιά δεν έχουν τραυματιστεί, ωστόσο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, έπειτα από εισπνοή καπνού, όπως και άλλοι 17 άνθρωποι που βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της πυρκαγιάς.

Από την άλλη πλευρά, μεταξύ των ανθρώπων που τους έσωσαν, δύο άνδρες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με κατάγματα στα χέρια.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, άγνωστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς, καθώς και πού ήταν οι γονείς των παιδιών εκείνη τη στιγμή.