Back to school με σχολικά προϊόντα… από τη Fila!

Ανοίγουν τα σχολεία…ήρθε η ώρα για τα σχολικά, ώστε να ξεκινήσει μια νέα σχολική χρονιά. Πλησιάζοντας λοιπόν η φετινή μας σχολική περίοδος προσπαθούμε να επιλέγουμε προϊόντα ασφαλή και πιστοποιημένα, ιδανικά για το σχολείο.

Η F.I.L.A. από το 1920 συνδυάζοντας την καινοτομία με το πάθος για δημιουργικότητα σχεδιάσει ένα ευρύ φάσμα από brands και χιλιάδες προϊόντα για τους μικρούς μας φίλους, το σχολείο, του δασκάλους και όσους λατρεύουν τη δημιουργία!

Για να δούμε λοιπόν τι δεν πρέπει να λείπει και φέτος από τη σχολική τσάντα και κασετίνα μας!

Η σειρά Giotto βρίσκεται στα σχολεία από το 1920 υποστηρίζοντας παιδιά και δασκάλους με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να χρωματίζουν, να σχεδιάζουν και να ζωγραφίζουν, όπως μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, τέμπερες, κόλλες! Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, ασφαλή και πιστοποιημένα που προσφέρουν μεγάλη αξία. Για τη φετινή σχολική περίοδο επιλέγουμε:

Μαρκαδόρους Giotto Turbo Color & Turbo Maxi

Μαρκαδόροι λεπτοί και χοντροί που καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Μεγάλης διάρκειας με αεριζόμενο ασφαλές καπάκι, μη τοξικοί, μελάνι με βάση το νερό, που απομακρύνεται από το δέρμα με νερό και σαπούνι και από τα ρούχα με πλύσιμο στο πλυντήριο στους 40° C.

Ξυλομπογιές Giotto Elios

Τριγωνική ξυλομπογιά, χωρίς φυσικό ξύλο, βαμμένη στο χρώμα τη μύτης. Υπερανθεκτική μύτη, με διάμετρο 3,3 εκ. Δεν δημιουργεί ακίδες, όταν σπάσει. Εύκολη στο ξύσιμο. Διαθέσιμη σε 24 χρώματα.

Σχολικές Τέμπερες Giotto

Έτοιμη τέμπερα ιδανική για το σχολείο σε συσκευασία 250ml, 500ml και 1000ml. Ζωντανά χρώματα, εύκολη στη χρήση και στην ανάμιξη. Ξεπλένεται από τα περισσότερα υφάσματα στο πλυντήριο.

Νερομπογιές Giotto

Νερομπογιές σε νέο σχήμα, που διευκολύνει τη χρήση. Πλουσιότερα και έντονα χρώματα, λαμπερά, με μεγάλη καλυπτικότητα. Το χρώμα μπορεί να αραιωθεί με νερό, για να δημιουργήσει φανταστικές διαφάνειες και εφέ ακουαρέλας. Διαθέσιμες σε συσκευασίες 12 και 24 χρωμάτων, πλήρεις με ποιοτικό συνθετικό πινέλο, με καπάκι-παλέτα και με σχεδιασμό που αποτρέπει τη διαρροή του νερού.

Κόλλες Giotto

Μια πλήρης συλλογή με κόλλες ιδανικές για το σχολείο. Χωρίς διαλύτες, αφαιρούνται με νερό, είναι ασφαλείς και πιστοποιημένες. Οι κόλλες Giotto είναι οι φίλοι του παιδιού στο σχολείο και στο σπίτι. Από το αγαπημένο Giotto Stick, το ευέλικτο Giotto Vinilik, μέχρι τις τελευταίες σειρές Giotto Collage και Giotto Bricolage. Εξαιρετικά αποτελέσματα για όλες τις καθημερινές δημιουργικές εργασίες.

Giotto, grow up in colour!

Ξεκινώντας από το 2004, η σειρά Giotto be-be είναι μια σειρά που στόχο έχει να προσφέρει τα καλύτερα εργαλεία στα μικρά παιδιά, ώστε να μπορούν να αναπτύξουν την καλλιτεχνική τους έκφραση και τη δημιουργικότητά τους με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, κηρομπογιές, δακτυλομπογιές, πλαστοζυμαράκια, σετ παιχνιδού και δημιουργίας συνιστώμενα για παιδιά από 2+ ετών. Για τους μικρούς μας καλλιτέχνες επιλέγουμε:

Μαρκαδόροι Giotto be-be

Μαρκαδόροι σε απίθανα χρώματα κατάλληλοι για πολύ μικρά παιδιά, μη τοξικοί οι οποίοι ξεπλένονται με νερό από χέρια και ρούχα, δερματολογικά ελεγμένοι και κατάλληλοι για παιδιά από 2+ ετών.

Ξυλομπογιές Giotto be-be

Ξυλομπογιές σε φωτεινά χρώματα, μαλακές και εύχρηστες, μη τοξικές, εύκολες στον καθαρισμό και ιδανικές για τις πρώτες ζωγραφιές!

Πλαστοζυμαράκια Giotto be-be

Κατασκευασμένο με φυσικά συστατικά το πολύ μαλακό πλαστοζυμαράκι, βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Δερματολογικά ελεγμένο, μη τοξικό, δεν αφήνει σημάδια ή λεκέδες στα ρούχα.

DAS ο πηλός που συνεχίζει από το 1963 με τη σφραγίδα Made in Italy. Σε κλασικά χρώματα λευκού και τερακότας και σήμερα και σε μαρμάρινα χρώματα. Είναι ένας πηλός που στεγνώνει στον αέρα και δεν χρειάζεται ψήσιμο! Πηλός αναγνωρισμένος για την ευελιξία του, εύκολος στο πλάσιμο και στην εργασία μαζί του. Μπορεί να βαφτεί με τέμπερες, ακρυλικά και άλλα χρώματα. Σε συσκευασίες των 150γρ, ½ και 1 κιλού.

Στη σειρά DAS προστίθεται ο νέος πηλός DAS Junior, ο έγχρωμος πηλός που στεγνώνει στον αέρα, σχεδιασμένος για παιδιά, ιδανικός για την παραγωγή σχολικών έργων τέχνης. Δεν λεκιάζει, καθαρίζει και δεν σπάει. Εύκολος στη μοντελοποίηση, με τόσα πολλά αναμίξιμα χρώματα για άπειρες αποχρώσεις. Διαθέσιμος σε συσκευασίες των 100γρ.

Η προέλευση της Lyra χρονολογείται από το 1806 με την υπογραφή Made in Germany. Μια μεγάλη σειρά από μολύβια και αξεσουάρ εμπλουτισμένα με εργονομικά σχεδιασμένα σχήματα μολυβιών που ενθαρρύνουν το φυσικό κράτημα. Ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες των μαθητών και πολύτιμοι σύμμαχοι στο σπίτι και στο σχολείο. Από τη σειρά αυτή μένουμε στη μόδα και επιλέγουμε:

Μολύβια Lyra Neon

Στρογγυλά μολύβια βαθμίδας ΗΒ, σε 6 απίθανα neon χρώματα, υψηλής ποιότητας γόμα στο χρώμα του μολυβιού και με εύκολο ξύσιμο.

Μολύβια Lyra Groove Slim Graphite

Τρίπλευρο εργονομικό σχήμα με φυσική λαβή, χωρίς πρόσθετα υλικά, για τον αντίχειρα το μέσο και τον δείκτη, για σταθερό γράψιμο. Ανθεκτική μύτη. Ιδανικό για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες και με θέση για το όνομα του παιδιού για να το έχει πάντα μαζί του.

Ξύστρες Lyra Groove

Ξύστρες με μια ή δύο τρύπες σε απίθανα φωτεινά χρώματα για να διαλέξετε!

Tratto, το ιταλικό εμπορικό σήμα με προϊόντα γραφής από το 1970. Σήμερα, η Tratto είναι μια σειρά από προϊόντα που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες: στυλό, υπογραμμιστές, μαρκαδόροι και πολλά άλλα. Εξαιρετικά εργαλεία για το σπίτι και το σχολείο! Τα παρακάτω προϊόντα δεν μπορούν να λείπουν από καμία κασετίνα:

Στυλό Tratto Cancelik

Στυλό με γόμα και μελάνι που σβήνει, με καπάκι ασφαλείας και χώρο για το όνομα του παιδιού. Σε 10 φωτεινά, μοντέρνα, ζωντανά χρώματα: μπλε, κόκκινο, μαύρο, πράσινο, φούξια, πορτοκαλί, βιολετί, γαλάζιο, κίτρινο και ανοικτό πράσινο.

Μαρκαδόρος υπογράμμισης Tratto Video

Μαρκαδόρος υπογράμμισης, με φωσφορούχο μελάνι με βάση το νερό. Ειδικό καπάκι με σχεδιασμό εύκολου ανοίγματος. Απίθανα φωσφορούχα χρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Για να μην ξεχνάτε καμία σημαντική λεπτομέρεια.

Σχολικά προϊόντα των σειρών Giotto, Giotto be-be, Das, Lyra, Tratto θα βρείτε σε καταστήματα λιανικής, πολυκαταστήματα, βιβλιοπωλεία και καταστήματα παιχνιδιών! Μπείτε στο Store Finder της Fila Hellas και βρείτε το πιο κοντινό σε σας κατάστημα…“το κατάστημα που ψάχνεις είναι δίπλα σου”…!

Πληροφορίες για τα σχολικά προϊόντα της Fila Hellas θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.fila-giotto.gr/el/