“Έφυγε” από τη ζωή ο μικρός Ιωσήφ – Πάλεψε γενναία με κακοήθη όγκο αλλά δεν τα κατάφερε

Ο μικρός Ιωσήφ το μόλις ενάμιση ετών παιδάκι που συγκίνησε το πανελλήνιο με την γενναία μάχη που έδινε καθώς  διαγνώσθηκε με κακοήθη όγκο στο θώρακα- νεοροβλάστωμα, ο οποίος είχε εξαπλωθεί στο μυελό των οστών και στα κόκκαλα και του προκάλεσε μεταστάσεις στα ματάκια και το αριστερό του πόδι, “πέταξε” για την γειτονιά των αγγέλων.

Το γενναίο παιδί που γνωρίσαμε στο Ιnfokids.gr μέσα από τις εκκλήσεις που απήυθυνε η οικογένειά του για να ενισχυθεί ο αγώνας ζωής του παιδιού δεν είναι πια μαζί μας.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός Πράξη Αγάπης που στεκόταν όλο αυτό το διάστημα δίπλα στην οικογένεια και στο παιδί. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση “ Με βαθιά και ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε τον μικρό μας Ιωσήφ, που έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι στον Παράδεισο.

Ο μικρός μας ήρωας πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τις δύσκολες και καθημερινές μάχες που αναγκάστηκε να δίνει σε μια τόσο ευαίσθητη ηλικία. Ένας φάρος για μας και τόσους άλλους χιλιάδες ανθρώπων που τον αγάπησαν. Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού μας Ιωσήφ και στους οικείους του!

Θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους για όσο διάστημα χρειαστεί! Καλό ταξίδι στο αιώνιο φως αγαπημένε μας!
Αναπαύσου με ειρήνη!”

To post της Πράξης Αγάπης

Διαβάστε επίσης:

Οι αγαπημένες γιαγιάδες του «Παρά Πέντε» αφηγούνται παραμύθια από όλο τον κόσμο – Ακούστε τα εδώ

Σοκ: 5χρονος δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από ενήλικα στα ντους του κολυμβητηρίου Ζωγράφου

Χριστούγεννα 2022: Τα χριστουγεννιάτικα χωριά ανά την Ελλάδα που αξίζει να επισκεφθείτε οικογενειακώς φέτος!