Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Ελάτε να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες εγκυμοσύνης, τοκετού και θηλασμού στο ΠΕΔΥ Ν. Ιωνίας (26/6)

Ελάτε να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες εγκυμοσύνης, τοκετού και θηλασμού στο ΠΕΔΥ Ν. Ιωνίας (26/6)

Ελάτε να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες εγκυμοσύνης τοκετού και μητρικού θηλασμού τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. στο Σταθμό Προστασίας Μητέρας και Παιδιού στο ΠΕΔΥ Ν. Ιωνίας

Στις ομάδες συμμετέχουν νέες μητέρες μαζί με τα μωρά τους, που συμμετείχαν στις ομάδες εγκύων - προετοιμασίας για τον τοκετό, τη γονεϊκότητα και το μητρικό θηλασμό της Μ.Υ. Π.Ε.Δ.Υ. Ν. Ιωνίας Αττικής, αλλά και οποιαδήποτε νέα μητέρα θέλει να μοιραστεί την εμπειρία της, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή στις ομάδες ή τον τόπο κατοικίας της. Φυσικά, είναι ευπρόσδεκτοι και οι νέοι μπαμπάδες για να ακουστεί και η δική τους εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τις μαίες: Σεχίδου Άννα και Νικολοπούλου Βασιλεία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 2775171 (8:00-13:00)

Ε-mail: maiespedynionias@gmail.com

ΠΕΔΥ Ν. Ιωνίας
Αλ. Παναγούλη 91 Ν. Ιωνία


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.