Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα ΕΣΠΑ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς για το 2019-2020

ΕΣΠΑ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς για το 2019-2020

Πολλοί γονείς αναγνώστες μας ρωτάνε για το πότε θα ξεκινήσει η φετινή υποβολή αιτήσεων για τη φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς σταθμούς μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ.

Μέχρι τις 10 Ιουνίου θα έχει βγει η προκήρυξη για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Με σημερινή του δήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Ρένα Δούρου στην Ανατολική Αττική κ. Θεόδωρος Γκοτσόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στα dikaiologitika.gr δήλωσε τα εξής:

Φέτος υπολογίζουμε ότι τα πράγματα θα κυλήσουν πιο γρήγορα σε σχέση με πέρυσι. Εκτιμώ ότι μεταξύ 7 με 10 Ιουνίου θα βγει η προκήρυξη για του παιδικούς σταθμούς και θα ξεκινήσει η διαδικασία. Και εδώ πρέπει να τονίσω ότι εδώ και τρία χρόνια όλη η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά, τέλος τα χαρτιά, οι αιτήσεις και οι ουρές.

Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι αξιόπιστη, αδιάβλητη και απόλυτα διαφανής και για αυτό το λόγο κανένα παράπονο δεν διατυπώθηκε εδώ και τρία χρόνια που την εφαρμόζουμε. Άλλωστε ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και να δει τα τελικά αποτελέσματα της φιλοξενίας των παιδιών.

Έχουμε προτείνει στα συναρμόδια υπουργεία αντί για δύο κατανομές στα Voucher (Ιούλιο – Σεπτέμβριο) φέτος να έχουμε μόνο μια. Και αυτή να γίνει τώρα.

Βασική προϋπόθεση η ανεύρεση τον Ιούνιο του συνολικού ποσού που χρειάζεται και που βέβαια θα υπερβαίνει τα 250.000.000 ευρώ αντί των 235 εκατ. που δώσαμε φέτος.

Πηγή: dikaiologitika.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.