Γιάννης Πάριος: «Ο Νίκολας ξέρει ότι δεν συμφωνώ με τη μουσική του, αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη του Γιάννη Πάριου στον Νίκο Χατζηνικολάου παρακολουθήσουμε χθες βράδυ στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίο», στο πλαίσιο της οποίας ο σπουδαίος τραγουδιστής μίλησε τόσο για την τεράστια επαγγελματική του πορεία, όσο και για την οικογένειά του, την σχέση του με τους 4 γιους του, αλλά και τους γάμους του.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Πάριος: Οι τέσσερις γιοι, οι δύο γάμοι και μία σπουδαία καριέρα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, είχαν όσα είπε για τον μικρότερο γιο του, τον 24χρονο Νικόλα Βαρθακούρη, ο οποίος έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση τους τελευταίους μήνες με τη μουσική του που καμία σχέση δεν έχει με το λαϊκό ύφος του πατέρα του.

Ακούστε εδώ το τραγούδι του «good job nicky»

Ο Γιάννης Πάριος είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν έκπληξη… αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το στιλ μουσικής του, αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο».

Γεγονός είναι, ότι η Σοφία Αλιμπέρτη, η μαμά του Νικόλα και του μεγαλύτερο γιου του Γιαννη Πάριου Μιχαήλ Άγγελου, η οποία ζει μόνιμα στην Πάρο από το 2013, έχει ιδιαίτερα στενή σχέση με τα παιδιά της και βρίσκεται στο πλευρό τους σε κάθε τους βήμα.

Ο δε Νικόλας έχει πει στο παρελθόν, σε συνέντευξη που απαντά στο τι έχει πάρει από εκείνη: «Το κουράγιο της. Δεν έχει κανέναν φόβο η μάνα μου και με έχει πείσει από πολύ μικρή ηλικία, όχι με λόγια αλλά με τη στάση της, ότι εγώ γεννήθηκα γι’ αυτό. Αυτοί οι δύο άνθρωποι [εκείνη και ο Γιάννης Πάριος] ήρθαν κοντά και δημιούργησαν κάποιον που ελπίζει κάποια στιγμή να κάνει την οικογένειά του και την πατρίδα του περήφανη».