Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Κάρολαιν ότι τη σκότωσε

Ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολαιν πριν από λίγο ομολόγησε ότι τη σκότωσε.  Εδώ και 6 ώρες ήταν στη ΓΑΔΑ και όπως μετέδωσε η ΕΡΤ “έσπασε” και είπε ότι εκείνος είναι ο δράστης της δολοφονίας. Ο καθ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα .

Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε τσακωθεί με την σύζυγό του.  Σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, τους τελευταίους 5 μήνες φαίνεται ότι είχαν προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 33χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους, κάτι που έγινε και το συγκεκριμένο βράδυ.

Τα 4 στοιχεία που έφεραν την ανατροπή στην υπόθεση

Στα τρία αρχικά ευρήματα που πυροδότησαν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, δηλαδή το βιομετρικό ρολόι, οι κάρτες μνήμης και η «ύποπτη» δραστηριότητα στο κινητό του πιλότου, προστέθηκε η ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε ο 32χρονος με την 20χρονη, λίγο πριν δολοφονηθεί.

Τα SMS που “πρόδωσαν” τις τεταμένες σχέσεις του ζευγαριού

Το μοιραίο βράδυ η Κάρολαιν φέρεται να αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο. Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση ότι το ζευγάρι είχε προστριβή.

Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά. Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Η 20χρονη ήθελε να χωρίσει και να πάρει το παιδί μαζί της στην Αλόννησο

Οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται να ήταν έντονοι το τελευταίο διάστημα, κι όχι μόνο τη νύχτα της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η Κάρολαιν είχε ενημερώσει τον σύζυγο πως ήθελε να τον χωρίσει, ένα στοιχείο που ίσως αποτελέσει κλειδί στις εξελίξεις.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από μηνύματα που έστελνε η Καρολάιν σε άτομο στο οποίο εμπιστεύονταν και εκμυστηρευόταν διάφορα προσωπικά της προβλήματα, είχε διατυπώσει την επιθυμία της να τον εγκαταλείψει και να μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι στην Αλόννησο με το παιδί τους.