Αρχική Γωνιά του μαθητή Γνωρίστε την Ιόνιο Σχολή σε μια μέρα γιορτής για όλα τα παιδιά (12/5)

Γνωρίστε την Ιόνιο Σχολή σε μια μέρα γιορτής για όλα τα παιδιά (12/5)

Το Σάββατο 12 Μαΐου στις 11 η Ιόνιος Σχολή ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται τα παιδιά όλων των ηλικιών σε μια μέρα γιορτής για να γνωρίσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου. Μέσα από ποικίλα ερεθίσματα και με την καθοδήγηση των Νηπιαγωγών και των Δασκάλων το παιδί ενθαρρύνεται και μαθαίνει να αγαπά τη γνώση σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον που το παροτρύνει να καλλιεργήσει τα ταλέντα του και να αναπτυχθεί συναισθηματικά.

Γονείς και παιδιά που θα δώσουν το παρών σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του σχολείου στο Μαρούσι θα περιηγηθούν τον χώρο του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου αλλά και του νέου 2ου Γυμνασίου, θα γνωρίσουν τις νηπιαγωγούς, τις δασκάλες και τους καθηγητές και φυσικά τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ευχάριστα και δημιουργικά παιχνίδια γεμάτα μουσική και φαντασία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι γονείς θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τη λειτουργία του Σχολείου και να δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις στο Μαρούσι. Επίσης να περιηγηθείτε στις αυλές και τα γήπεδα αθλοπαιδιών, που συμβάλλουν καθοριστικά στην κοινωνικοποίηση, την ενθάρρυνση της ομαδικής δραστηριότητας, αλλά και την ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών.

Επιβεβαιώστε εγκαίρως την παρουσία σας, στο τηλ.: 210 613 6693.

Ιόνιος Σχολή

Σισμανογλείου 29, Μαρούσι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.