Γονείς, προσοχή! Σήμερα πρέπει να κάνoυν το self test τα παιδιά για να πάνε σχολείο αύριο (18/10)

Γονείς, προσοχή! Σήμερα πρέπει να κάνoυν το self test τα παιδιά για να πάνε σχολείο αύριο (18/10)

Η κακοκαιρία Μπάλλος οδήγησε στην αναστολή λειτουργίας αρκετών σχολείων σε όλη τη χώρα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και έτσι οι μαθητές ΔΕΝ έκαναν το self test που έπρεπε.

Αύριο, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, οι μαθητές θα επιστρέψουν κανονικά στα θρανία τους και ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν το self test της Πέμπτης ώστε να πάνε για μάθημα.

Δήλωση self test – Σχολική κάρτα για μαθητές: Πού δηλώνεται το αποτέλεσμα και πότε

Η δήλωση του αποτελέσματος γίνεται είτε στη σχολική κάρτα για COVID-19 είτε στο self-testing.gov.gr. Για την έκδοση της σχολικής κάρτας πρέπει να επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο για τη δήλωση αυτοδιαγνωστικών τεστ COVID-19 – Self tests, πατώντας ΕΔΩΣτη συνέχεια κάνετε εισαγωγή με τους κωδικούς taxisnet – Επιλέγετε: Σχολική κάρτα για COVID-19 – Συμπληρώνετε τα πεδία και εκτυπώνετε.

Bεβαίωση self-test οφείλουν να φέρουν οι μαθητές που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ούτε βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου), ενώ οι εμβολιασμένοι μαθητές δεν δικαιούνται δωρεάν self-test, καθώς δεν οφείλουν να τα διενεργούν εφόσον δεν προκύψει ειδικός λόγος.

Διαβάστε επίσης:

Αντιγριπικό εμβόλιο: Ποιες ομάδες έχουν το μεγαλύτερο όφελος;

Αυτός είναι ο πιο πολυαισθητηριακός Δημοτικός παιδότοπος που έχει φτιαχτεί ποτέ στην Ελλάδα!

“Το σπίτι των γονιών μας”: Ένα κείμενο φόρος τιμής στις παιδικές μας αναμνήσεις