Η 15χρονη Εμανουέλα εξαφανίστηκε το 1983 και δεν έχει βρεθεί ακόμη – Η υπόθεση ξανά στο προσκήνιο με νέα στοιχεία “φωτιά”

Ακριβώς 40 χρόνια συμπληρώθηκαν στις 22 Ιουνίου από την ημέρα που εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς η 15χρονη Εμανουέλα Ορλάντι και τώρα ένας εισαγγελέας του Βατικανού ανέφερε πως βρέθηκαν νέα στοιχεία για την υπόθεση που χρήζουν «περαιτέρω διερεύνησης».

Ήταν 22 Ιουνίου του 1983, όταν η Εμανουέλα Ορλάντι, κόρη ενός κλητήρα που εργαζόταν μόνιμα στο Βατικανό, έφυγε για να πάει στο μάθημα μουσικής στη Ρώμη και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι της. Η εξαφάνισή της αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα μακροβιότερα και άλυτα μυστήρια της Ιταλίας. Μάλιστα, η υπόθεση τράβηξε και πάλι την προσοχή του κόσμου με αφορμή τη σειρά «Το κορίτσι του Βατικανού» που προβλήθηκε πέρσι, από την πλατφόρμα Netflix.

Ο εισαγγελέας Αλεσάντρο Ντίντι ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι ανακινεί την υπόθεση, καθώς περιήλθε στην κατοχή του ο φάκελος από τον προκάτοχό του που συνταξιοδοτήθηκε. Και την Πέμπτη (22/6) ανέφερε ότι η ομάδα του επανεξέτασε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και μίλησε με ανθρώπους που εργάζονταν σε «ορισμένες υπηρεσίες» πριν από τέσσερις δεκαετίες, επιβεβαιώνοντας ότι «ορισμένα στοιχεία χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ιnfowoman.gr 

Διαβάστε επίσης:

«Υπερηχογραφία στην Κύηση και στον Τοκετό – Up to Date»: 6η Επιστημονική Ημερίδα Υπερηχογραφίας στη Μαιευτική & Γυναικολογία στο ΙΑΣΩ

Αμετανόητος ο Νίκος Σειραγάκης: «Βιαστής δεν υπήρξα – Σε 1,5 χρόνο εκτίω την ποινή μου και βγαίνω από την φυλακή» (video)

Φρίκη στου Ψυρρή – 17χρονος επί τρία χρόνια θύμα βιασμού από 50χρονο που τον νάρκωνε