«Υπερηχογραφία στην Κύηση και στον Τοκετό – Up to Date»: 6η Επιστημονική Ημερίδα Υπερηχογραφίας στη Μαιευτική & Γυναικολογία στο ΙΑΣΩ

«Υπερηχογραφία στην Κύηση και στον Τοκετό - Up to Date»: 6η Επιστημονική Ημερίδα Υπερηχογραφίας στη Μαιευτική & Γυναικολογία στο ΙΑΣΩ:

Η 6η Επιστημονική Ημερίδα Υπερηχογραφίας στη Μαιευτική & Γυναικολογία, με θέμα «Υπερηχογραφία στην Κύηση και στον Τοκετό – Up to Date» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, ώρα 09:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Η Ημερίδα διοργανώνεται από το Τμήμα Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Διάγνωσης και Θεραπείας του Εμβρύου και την Mediterranean Association for Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (MED – UOG) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εφαρμογής των Υπερήχων στην Ιατρική και την Βιολογία, της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), του International Academy of Perinatal Medicine (IAPM) και του Ian Donald Inter – University School, Greek Branch.

Σκοπός της Ημερίδας είναι να καλύψει τις εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας, εστιάζοντας στην προγεννητική διάγνωση και θεραπεία του εμβρύου, αλλά και να παρουσιάσει τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν στα επίκαιρα και σημαντικά θέματα της υπερηχογραφίας στην κύηση και στον τοκετό.

Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες ομιλητές, εξειδικευμένοι στο χώρο της Μαιευτικής – Γυναικολογίας και της Εμβρυομητρικής Ιατρικής.
Επιστημονικά υπεύθυνος της Ημερίδας είναι ο κ. Αριστείδης Αντσακλής MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντής Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρος Επιστ. Συμβουλίου ΙΑΣΩ.

Η συμμετοχή και η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία, αλλά και μέσω Live Streaming στο ακόλουθο link: https://bit.ly/42R8XzR

Διαβάστε επίσης

Μανωλίδου: Το τρυφερό μήνυμα για την αποφοίτηση του Περσέα – «Τον θυμάμαι νεογέννητο, να τον βγάζω με το καλαθάκι από το μαιευτήριο»

Μπριζολάκια κοτόπουλου με σάλτσα γιαουρτιού