Η αποτελεσματικότερη λύση κατά του ατοπικού δέρματος ήρθε από την La Roche-Posay

Το ατοπικό δέρμα είναι μια κατάσταση που αφορά πολύ περισσότερα παιδιά από όσα φανταζόμαστε. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε πρόβλημα, όμως επειδή η λύση υπάρχει και είναι εντελώς αποτελεσματική, αποτελεί απλά μία καθημερινή συνήθεια που γίνεται τρόπος ζωής.

Αν τα παιδιά σας υποφέρουν από ξηροδερμία ή αν έχουν τάση ατοπίας και εμφανίζουν συχνά εκζέματα, η La Roche-Posay έχει εδώ και χρόνια δημιουργήσει άριστα προϊόντα που ανακουφίζουν άμεσα από τον κνησμό.

Η νέα εξειδικευμένη σύνθεση για το πρόσωπο και το σώμα του Lipikar Baume AP+M αποτελεί τη νέα πρόταση της La Roche-Posay που πρέπει να υπάρχει πάντα στο ντουλαπάκι του μπάνιου σας. Χρησιμοποιώντας την καθημερινά, ιδανικά μετά το μπάνιο, η κρέμα αυτή εξισορροπεί το μικροβίωμα του δέρματος, με αποτέλεσμα να καταπραΰνει άμεσα την επιδερμίδα και να μειώνει τον κνησμό. Έτσι, η ξηρότητα μειώνεται και τα εκζέματα δεν υποτροπιάζουν, ενώ το δέρμα παραμείνει καλά ενυδατωμένο και απαλό.

Η LIPIKAR Baume AP+M, με την εύχρηστη συσκευασία με την αντλία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια, ενώ έχει ένα μεγάλο ατού: Μη λιπαρή και μη κολλώδη υφή που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μια υπέροχη, καλά ενυδατωμένη και δροσερή αίσθηση!

Μάλιστα, για παιδιά που υποφέρουν από ατοπική δερματίτιδα, πριν την LIPIKAR Baume AP+M, συνιστάται να πλένονται με ένα απαλό καθαριστικό αναπλήρωσης λιπιδίων χωρίς σαπούνι, όπως το LIPIKAR Syndet AP+. Αν η φαγούρα επιμένει, το LIPIKAR Stick AP+ αποτελεί την ιδανική τοπική λύση, ώστε να εφαρμόζεται όσες φορές χρειάζεται κατά την διάρκεια της ημέρας.

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει, ότι έπειτα από 7 μέρες εφαρμογής της LIPIKAR Baume AP+M σε ατοπικό δέρμα, τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, όχι μόνο αναφορικά με τη μείωση του κνησμού, αλλά και με τη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής.