Η εκμάθηση Αγγλικών στο σπίτι γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ!

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών και πρωτίστως Αγγλικών είναι ένα απαραίτητο εφόδιο για κάθε μαθητή από την νηπιακή κιόλας ηλικία. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο που τα τελευταία δύο χρόνια οι μαθητές τα διδάσκονται από το Νηπιαγωγείο μέσα από ευχάριστες βιωματικές δραστηριότητες και παιχνίδια που τους βοηθούν να αναπτύξουν αβίαστα το λεξιλόγιο τους, τις γλωσσικές δεξιότητές τους, τη δημιουργικότητά τους, τη φαντασία τους και πολλά άλλα.

Τα Αγγλικά στο σπίτι περνούν σε άλλη διάσταση!

Αν λοιπόν είστε σε διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου συστήματος εκμάθησης Αγγλικών που θα επιλέξετε για το παιδί σας η μέθοδος Creative English at Home είναι η ιδανική πρόταση που συνδυάζει μάθηση, ψυχαγωγία και υψηλές επιδόσεις …από την άνεση του σπιτιού σας!

Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα διδασκαλίας  όπου τα παιδιά 2 έως 17 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημά τους στο σπίτι ή online και να μυηθούν στη μαγεία της Αγγλικής γλώσσας σε ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον.

Πολλά παραπάνω από ένα μάθημα Αγγλικών στο σπίτι

Το παιδί που παρακολουθεί το μάθημα μέσω του Creative English at Home βιώνει μια εκπαιδευτική εμπειρία αλλιώτικη από τις άλλες. Οι πεπειραμένοι εκπαιδευτικοί – παιδαγωγοί στην πλειοψηφία τους με μητρική γλώσσα την αγγλική γνωρίζουν πώς θα κάνουν αποτελεσματικό το μάθημα. Η άρτια εκπαιδευτική κατάρτιση και η πολυετής πείρα τους εγγυώνται ότι θα προσφέρετε στα παιδιά σας ό,τι καλύτερο στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Με βασική τους επιδίωξη ο μαθητής να γνωρίσει και να αγαπήσει την Αγγλική Γλώσσα το μάθημα δομείται με τέτοιο τρόπο ώστε το παιδί να μάθει από νωρίς να χρησιμοποιεί λέξεις και φράσεις με τη σωστή προφορά στην καθημερινότητά του μέσα από ευχάριστους τρόπους.

To γλωσσικό ταξίδι στα Αγγλικά ξεδιπλώνεται σε ένα υπέροχο περιβάλλον εκπαίδευσης με τη λογική της εξατομικευμένης μάθησης, αγκαλιάζοντας ακόμα και τους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Είναι σπουδαίο να γνωρίζεις, ότι ο εκπαιδευτικός χώρος τον οποίον εμπιστεύεσαι θα σκύψει με ενδιαφέρον πάνω από κάθε δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας μαθητής, αντιμετωπίζοντάς την με τρόπο ολιστικό.

Ευκολία, άνεση και αποτελεσματικότητα!

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να αγαπήσουν την Αγγλική Γλώσσα με τα προνόμια που μόνο το Creative English at Home μπορεί να προσφέρει. Τα μαθήματα διεξάγονται  αποκλειστικά στον χώρο σας ή και online.  Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας ή και των προαστίων χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών διδασκάλων – παιδαγωγών που έχουν την τεχνογνωσία και τη δυνατότητα να εφαρμόζουν  εκπαιδευτικά προγράμματα που επιτυγχάνουν την φυσική και ολοκληρωμένη εκμάθηση της ξένης γλώσσας, βασισμένα στην ολιστική προσέγγιση της διδασκαλίας.

Τα παιδιά ηλικίας 2-5 ετών μαθαίνουν Αγγλικά μέσω παιχνιδιού και ευχάριστων δραστηριοτήτων, προσφέροντάς τους κίνητρο για μάθηση. Τα παιδιά παίζουν, τραγουδούν και κυρίως μαθαίνουν να μιλούν όπως ακριβώς έμαθαν ελληνικά: ακούν-μιμούνται-κατανοούν-επικοινωνούν.

Στα μεγαλύτερα παιδιά 6 έως 12 ετών δίνεται έμφαση στην πολύπλευρη και ολοκληρωμένη εκμάθηση της Αγγλικής μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών μέσων που στοχεύει στην καλλιέργεια όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων με τρόπο φυσικό και ολοκληρωμένο (listening, speaking, reading, writing).

Ποιο παιδί δε θα απολαύσει ένα μάθημα Αγγλικών με δραματοποίηση και παιχνίδια ρόλων, μαγειρική, εργαστήρια φυσικής και χημείας; Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα projects που υλοποιούνται κατά τη διάρκεια του μαθήματος όπως και η παρακολούθηση παιδικών σειρών. Τα πολυποίκιλα μαθησιακά ερεθίσματα, διεγείρουν το ενδιαφέρον του μαθητή ώστε να προσμένει με χαρά το επόμενο μάθημά του με απώτερο στόχο να αποκτήσει ευχέρεια στην επικοινωνία, τόσο σε επίπεδο προφορικού, όσο και γραπτού λόγου.

Η καλύτερη επιλογή στην εκμάθηση Αγγλικών

Το Creative English at Home χαίρει της εκτίμησης των γονιών που το εμπιστεύονται για την εκπαίδευση των παιδιών τους καθώς έχουν διαπιστώσει στην πράξη το σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται. Πρόκειται δίχως υπερβολή για το αποτελεσματικότερο Αγγλικό βιωματικό σχολείο στο σπίτι, με τα καινοτόμα προγράμματα διδασκαλίας να αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας!

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε 2-4 ώρες εβδομαδιαίως, από Δευτέρα έως Σάββατο, και σημειωτέον όλα τα βιωματικά προγράμματα διεξάγονται και εξ’ αποστάσεως ατομικά και σε γκρουπ των 2 έως 4 μαθητών.

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού ο μαθητής βιώνει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία και μαθαίνει να μιλά Αγγλικά σε άπταιστο επίπεδο. Στα συν που καθιστούν το Creative English at Home την ιδανική πρόταση για την εκμάθηση Αγγλικών το γεγονός ότι το τρίπτυχο ετήσια δίδακτρα-ώρες διδασκαλίας-ποιότητα σπουδών εξυπηρετείται στον απόλυτο βαθμό σε τιμή προσιτή διότι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το «φθηνό» κοστίζει περισσότερο και σε χρόνο και σε χρήμα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6946416482, 6946308563 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@creativeenglish.gr μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του

Creative English At Home  www.creativeenglish.gr
Follow us on Facebook: creative.englishathome
Instagram: #creativenglishathome