Η Ευγενία Δημητρόπουλου ως μαμά της καρδιάς στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα για την υιοθεσία και αξίζει το χειροκρότημά μας

Η Ευγενία Δημητροπούλου εδώ και ένα χρόνο ζει την απόλυτη ευτυχία, κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της Εύα που υιοθέτησε από τη Σιέρα Λεόνε.

Ο σύζυγός της, Στέλιος Βλατάκης, από την πρώτη στιγμή είχε σταθεί στο πλευρό της στην επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί και παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν στην προσπάθειά τους να υιοθετήσουν ένα παιδί από την Αφρική εντούτοις η τύχη τους χαμογέλασε και η κόρη τους Εύα είναι το καμάρι τους!

Όπως είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική εκπομπή “Δεν είμαι κοπέλα που έγινε μαμά στα 20. Το συζητήσαμε πάρα πολύ νωρίς το θέμα της υιοθεσίας στη σχέση μας με τον Στέλιο. Το θέλαμε και χωριστά. Όταν προχωρούσε η σχέση είπαμε ότι αυτή είναι η πρώτη επιλογή.

Κάναμε διακρατική υιοθεσία. Η κόρη μας γεννήθηκε στη Σιέρρα Λεόνε. Τα διαθέσιμα παιδιά για υιοθεσία στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ λίγα γιατί δεν είναι νομικά διαθέσιμα. Γι’ αυτό και προωθείται η αναδοχή και όχι η υιοθεσία. Εγώ έψαχνα σαν τρελή. Δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη νιώθεις ότι αυτό το πράγμα θα το καταφέρω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα».

“Είμαστε όλες μητέρες”

Σε σημερινές της δηλώσεις στην εκπομπή το “Πρωινό μας”, η ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της υιοθεσίας και των μαμάδων της καρδιάς.

Ήταν κάτι το οποίο θέλαμε και το παλέψαμε πάρα πολύ προκειμένου να γίνει και περάσαμε πολλές δυσκολίες και ήταν ένας δρόμος όχι πάρα πολύ εύκολος και βατός, αλλά ήταν μια αλλαγή που την επιθυμούσαμε.

Είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία η υιοθεσία και θα ήθελα όσοι το επιθυμούν και όσοι το επιδιώκουν να μπορούν να το καταφέρουν. Μια γυναίκα είτε έχει υιοθετήσει παιδί, είτε το έχει γεννήσει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, είμαστε όλες μητέρες”,

Διαβάστε επίσης:

Ώριμο διαζύγιο είναι να σέβεσαι τον πατέρα ή τη μητέρα των παιδιών σου για μια ζωή

Χαμός σε Δημοτικό Σχολείο – Έστησαν αγώνα μποξ στην αυλή

“Ζητάω αυτός ο άνθρωπος να παραμείνει στη φυλακή”: Ξεσπά ο 19χρονος για τον πατέρα του που σκότωσε την 40χρονη μητέρα