Χιλιάδες τα likes και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της γνωστής influencer και επιχειρηματία Ιωάννας Τούνη για τα γενέθλιά της. Εκατοντάδες όμως και τα δεικτικά σχόλια για το γεγονός ότι γιόρτασε τα γενέθλια μακριά από τον γιο της.
Αξίζει η Ιωάννα Τούνη το «κράξιμο» στα social για το πάρτι γενεθλίων στην Ίμπιζα;
Αν αφήσουμε στην άκρη οτιδήποτε άλλο, όπως τα σχόλια για το αν είναι «σωστό» να αναρτούμε στα social φωτογραφίες από τις διακοπές μας ή από πάρτι ενώ η μισή Ελλάδα καίγεται, ας μείνουμε στην Ιωάννα Τούνη, το πάρτι γενεθλίων σε ένα μπαρ στην Ίμπιζα και την απουσία του γιου της από τα γενέθλια.
«Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες από τα 500 στόρυ🤣 Έχω γενέθλια! Η αλήθεια είναι πως τα γενέθλια μου ΤΑ ΑΓΑΠΩ λίγο παραπάνω και θέλω να τα γιορτάζω κάθε χρόνο με τους πιο πιο πιο αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο! Και στην τελική τι πιο σημαντικό από υγεία και όμορφους ανθρώπους να μοιράζεσαι τις πιο όμορφες & ξεχωριστές στιγμές σου;», γράφει σε μία από τις αναρτήσεις της.
Δεκάδες, εκατοντάδες τα σχόλια για το αν είναι σωστό να γιορτάζει χωρίς το παιδί της, αν έπρεπε ή αν δεν έπρεπε να έχει μαζί τον γιο της, αν είναι σωστό τελικά για μία μητέρα να μπορεί να είναι ευτυχισμένη και να περνάει καλά χωρίς το παιδί της.
Η ίδια, που συνηθίζει να απαντά σε σχόλια που θεωρεί ότι αξίζουν απάντηση, δήλωσε ότι βάση νόμου αυτές τις ημέρες ο Πάρης, ο γιος της, ήταν με τον πατέρα του. «Έχει και πατέρα», σημείωσε.
Σε μία άλλη ανάρτηση, μάλιστα, έγραψε: «Μόνο ο Παρούλης έλειπε, που μου τραγούδησε το happy birthday στο τηλέφωνο και του υποσχέθηκα να σβήσουμε μια τούρτα μαζί μόλις τον δω».
Πέρα όμως από οτιδήποτε άλλο, πέρα από την Ιωάννα Τούνη και την ανταλλαγή σχολίων στα social media, μήπως να συμφωνήσουμε ότι κάθε μητέρα -χωρισμένη ή όχι- έχει το δικαίωμα να διασκεδάζει και να απολαμβάνει όχι μόνο τις ώρες που είναι με το παιδί της αλλά και τις ώρες που είναι μακριά του αν το θέλει ή αν το υπαγορεύουν οι καταστάσεις;
