Η νέα παιδική συλλογή της H&M σε συνεργασία με την Kelzuki αποθεώνει την φύση με πρωτότυπα σχέδια!

Γιορτάστε κι εσείς το θαύμα της φύσης με την καινούργια συλλογή της Η&Μ που επικεντρώνεται στην ένδυση των μικρών μας φίλων! Η νέα capsule συλλογή έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία Kelzuki με έδρα το Minneapolis των Η.Π.Α. και αποθεώνει το  μεγαλείο της φύσης και της άγριας ζωής μέσω των εντυπωσιακών σχεδίων της. Τα νέα κομμάτια με εικονογραφήσεις από τέμπερα θα είναι κοντά μας από τις 26 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα, αλλά και online.

«Είναι υπέροχο να βλέπω τις εικονογραφήσεις μου να χρησιμοποιούνται με ένα νέο τρόπο μέσα από αυτή τη σπουδαία συνεργασία με την Η&Μ. Υπάρχει μια πολύ ιδιαίτερη και πολύτιμη σύνδεση μεταξύ των παιδιών και της φύσης. Πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος που η δουλειά μου έχει απήχηση και στους ενήλικες – αποπνέει νοσταλγία για την αγάπη που είχαν ως παιδιά για τα ζώα και τη φύση», αναφέρει η Kelsey Oseid, Εικονογράφος και ιδιοκτήτρια της Kelzuki.

Ποια ζώα θα στολίζουν την συλλογή

Οι απολαυστικές εικονογραφήσεις Kelzuki έχουν μεγάλη ποικιλία από μεγάλες εικόνες με πρόσωπα ζώων, όπως εκείνη της αλεπούς, της τίγρης και της λεοπάρδαλης, ως τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα από πεταλούδες, πουλιά και άλλα ζώα ή δεινόσαυρους.

Η συνεργασία H&M x Kelzuki για το παιδικό τμήμα περιλαμβάνει φούτερ, μπλούζες, κολάν, φούστες και φόρμες που έχουν σχεδιαστεί από την εσωτερική ομάδα Σχεδίασης της Η&Μ.

Οι μοναδικές υφές των ρούχων

Στη συλλογή συναντάμε άνετα fleece, ρούχα με απαλή ύφανση, πλεκτά και βελούδο με μια δόση λάμψης – όλα σε μια φθινοπωρινή παλέτα με βασικά χρώματα, όπως μουσταρδί, μπορντό, σκούρο πράσινο, «σπασμένο» λευκό και πουδρέ ροζ για αντίθεση. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν μπότες, παπούτσια χωρίς τακούνι, καθώς και αθλητικά, γεμάτα ζωηρόχρωμα μοτίβα.

«Λατρεύουμε τις χαρακτηριστικές εικονογραφήσεις από τέμπερα που δημιουργεί η Kelsey γιατί αποτυπώνουν μοναδικά την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά των διάφορων ζώων. Για τη συνεργασία αυτή επικεντρωθήκαμε στα άγρια ζώα, δημιουργώντας μια συλλογή από μοτίβα εμπνευσμένα από τις δημιουργίες της Kelsey και ανυπομονούμε να τη μοιραστούμε με όλους!», αναφέρει η Sofia Löfstedt, Υπεύθυνη Σχεδίασης στο Παιδικό Τμήμα της Η&Μ.