Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού δεν χορταίνει να απολαμβάνει την αγκαλιά της νεογέννητης κορούλας της, Αναστασίας, που μετρά μόλις 5 μέρες ζωής, και συμπλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Σήμερα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της, παρέα με τον πρωτότοκο γιο της, τον 1,5 έτους Σάββα.

«Τα παιδιά μου! Η ζωή μου όλη!»: Το τρυφερό μήνυμα της Δούκισσας

Η Δούκισσα πόσταρε και το βραχιολάκι της κόρης της από το μαιευτήριο και συνόδευσε τις φωτογραφίες με μια τρυφερή λεζάντα που έγραφε τα εξής:

«Τα παιδιά μου! Η ζωή μου όλη! Ευχαριστώ τον άντρα μου, τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος για άλλη μία φορά με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που με καθοδήγησε ξανά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρω να απολαύσω το κάθε λεπτό αυτού του θαύματος, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και τη μεγάλη αγκαλιά σας».

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της

Αυτό είναι το post της παρουσιάστριας

View this post on Instagram

Τα παιδιά μου ??❤️ Η ζωή μου όλη ? Ευχαριστώ τον άντρα μου, τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος για άλλη μία φορά με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που με καθοδήγησε ξανά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρω να απολαύσω το κάθε λεπτό αυτού του θαύματος, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και τη μεγάλη αγκαλιά σας ❤️ #mykids #myfamily #mylife #mylittlerockstar #babyS #mylittleprincess #babyA Καλό μήνα από εμάς?#firstofoctober

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on