Ηράκλειο: Επικίνδυνη φάρσα από μαθητές -Έριξαν αντισηπτικό στο νερό συμμαθητών

Ηράκλειο: Επικίνδυνη φάρσα από μαθητές -Έριξαν αντισηπτικό στο νερό συμμαθητών

Μια άκρως επικίνδυνη και κακόγουστη φάρσα συνέβη την περασμένη Πέμπτη, σε σε Γυμνάσιο του Ηρακλείου Κρήτης, αλλά ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελίες γονέων.

Η κακόγουστη φάρσα που κατέληξε άκρως επικίνδυνη

Δύο μαθητές, θέλοντας να “κάνουν πλάκα” στους συμμαθητές τους, έριξαν αντισηπτικό στο νερό τους την ώρα της γυμναστικής.

Σχεδόν όλα τα παιδιά ήπιαν από τα μπουκαλάκια τους στη διάρκεια της ημέρας, αλλά δύο από αυτά παρουσίασαν έντονα συμπτώματα δηλητηρίασης και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο ένας μαθητής έχει πάρει ήδη εξιτήριο, ενώ ο άλλος εξακολουθεί να νοσηλεύεται, χωρίς, πάντως, η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Το σχολείο θα εξετάσει την τιμωρία των μαθητών δραστών

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννη Καραγιαννίδη, έχουν δοθεί οδηγίες στη Διεύθυνση του Σχολείου για τον χειρισμό του περιστατικού, ενώ ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου θα επιληφθεί του θέματος και θα συνεδριάσει το επόμενο διάστημα για το πώς θα αντιμετωπίσει τους μαθητές που εμπλέκονται.

Ελαφρυντικά στους μαθητές δίνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Πληροφορίες που έχει στην διάθεσή της η ΕΡΤ αναφέρουν πως τουλάχιστον ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, γνωρίζοντας πως οι δύο μικροί μαθητές δεν είχαν επίγνωση της επικινδυνότητας της πράξης τους, ζητά οι όποιοι χειρισμοί να αφορούν αποκλειστικά τους εκπαιδευτικούς κανονισμούς, ώστε να μην προκύψουν και “κοινωνικά“ ζητήματα στη λειτουργία του σχολείου.

Διαβάστε επίσης:

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε η 4χρονη Αθηνά από την Καλλιθέα

Δίκη ψευτογιατρού- Μήτερα 16χρονου που πέθανε από θεραπείες του: “Ροκάνισε την ζωή του παιδιού μου”

Βullying σε Γυμνάσιο του Αγρινίου: Video στο Tik Tok με ξυλοδαρμό 13χρονου – Μηνύσεις από τη μητέρα