Καταγγελία σοκ: Επιχείρησαν να αρπάξουν 13χρονο έξω από σχολείο

Μια υπόθεση απόπειρας αρπαγής ενός 13χρονου μαθητή έξω από το σχολείο του στα Κάτω Πατήσια βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας καθώς εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Ώρες αγωνίες έζησε ο 13χρονος έξω από το σχολείο του

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 13χρονος μαθητής μαζί με τους γονείς τους κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα των Κάτω Πατησίων ότι ένας άνδρας προσπάθησε να τον βάλει σε ένα μαύρο βαν και να τον απαγάγει.

«Εσύ παιδάκι, έλα εδώ! Εσύ δεν είσαι που μου έσπασες το αυτοκίνητο;»

Το συμβάν συνέβη χθες το απόγευμα γύρω στις 6 όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos.gr ο 13χρονος είδε ένα σταθμευμένο μαύρο όχημα στην αρχή του σχολείου που πήγαινει, και το οποίο μάλιστα κάλυπτε και μέρος του πεζοδρομίου.

Μέσα σε αυτό ήταν ένας γκριζομάλλης άνδρας, ο οποίος και του φωνάζει, «εσύ παιδάκι, έλα εδώ! Εσύ δεν είσαι που μου έσπασες το αυτοκίνητο;» και αμέσως, ο άνδρας του έβγαλε στιλέτο. Στη συνέχεια, ο άγνωστος του είπε ότι «έχω πάρει τηλέφωνο και τη μάνα σου. Έρχεται, έλα εδώ!».

Το αγόρι έκανε πίσω και πέρασε από την άλλη πλευρά του οχήματος, αποφεύγοντας να πέσει στην παγίδα του άνδρα, σύμφωνα με τα όσα είπε στις αρχές.

Έχουν ξαναγίνει καταγγέλιες για αντίστοιχο συμβάν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ethnos.gr, παρόμοιες καταγγελίες είχαν γίνει και τον περασμένο Αύγουστο από τις μητέρες τριών κοριτσιών και οι οποίες έρχονται να προστεθούν σε τέτοιου τύπου περιστατικά.