Αρχική Εκδηλώσεις Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής: Δωρεάν εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 50 χρόνων που δεν πρέπει να χάσετε

Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής: Δωρεάν εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 50 χρόνων που δεν πρέπει να χάσετε

Το Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής Αθήνας αποτελεί ειδικό Κέντρο του Ι.Κ.Α. που από το 1966 έως σήμερα προσφέρει με ουσιαστικό τρόπο τις οργανωμένες υπηρεσίες του στον χώρο της Παιδοψυχιατρικής στην Ελλάδα. Στην πορεία του, μάλιστα, διαφοροποιήθηκε ποιοτικά από κάθε άλλο αντίστοιχο οργανισμό, ακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του, αμέτρητες δωρεάν εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί από την Δευτέρα 20 έως και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, τις οποίες αξίζει να παρακολουθήσουν όλοι οι γονείς και τα παιδιά, καθώς πρόκειται για ενδιαφέρουσες ομιλίες, εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους και φροντιστές, σεμινάρια για γονείς, μα και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στις 25/11) και υπέροχες δραστηριότητες που μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω και… κλείστε θέση για τη δική σας συμμετοχή!

Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής: Ηπείρου 17, Αθήνα. Τηλ.: 210 8801300, 210 8801400.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter