Κερδίστε 4 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Ο Φίφης και η Φιρούλα. Η αγκαλιά» από την Εκδοτική Αθηνών

Η Παιδική Εκδοτική σε συνεργασία με το Θέατρο Ρετρό σας προσκαλούν στις 28 Απριλίου στις 11 το πρωί, στο βιβλιοπωλείο της Εκδοτικής Αθηνών σε θεατρικό παιχνίδι με αφήγηση παραμυθιού, κινητικό παιχνίδι και εικαστικές δραστηριότητες βασισμένα στο βιβλίο «Ο Φίφης και η Φιρούλα. Η αγκαλιά».

Εκδοτική Αθηνών

Σόλωνος 47, Αθήνα

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο «Ο Φίφης και η Φιρούλα. Η αγκαλιά»

Ο Φίφης και η Φιρούλα είναι οι καλύτεροι φίλοι. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που τους αρέσει να κάνουν μαζί, υπάρχει όμως κάτι που δεν μπορούν να κάνουν… δεν μπορούν να αγκαλιαστούν! Είναι τόσο αγκαθωτoί!!!

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

ISBN: 978-960-213-465-8
Εκδότης: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
Συγγραφέας: ΟΥΙΛΣΟΝ ΣΤΙΒ, ΤΑΠΕΡ ΛΟΥΣΥ
Μεταφραστής: ΚΟΥΡΣΗ ΜΑΡΙΑ
Σελίδες: 32

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα τέσσερα αντίτυπα του παιδικού βιβλίου  «Ο Φίφης και η Φιρούλα. Η αγκαλιά» των Στιβ Ουίλσον και Λούσυ Τάπερ που κυκλοφορεί από την Εκδοτική Αθηνών.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 30 Απριλίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα τέσσερα αντίτυπα του παιδικού βιβλίου  «Ο Φίφης και η Φιρούλα. Η αγκαλιά» των Στιβ Ουίλσον και Λούσυ Τάπερ που κυκλοφορεί από την Εκδοτική Αθηνών.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 30η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Μαρία Λυτρίβη

2.Ζαχαρούλα Παραβάλου

3.Καρέλλα Σοφία

4.Mαρία Βουτσελά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.