Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 αναμνηστικές φιγούρες από την νέα σειρά κινουμένων σχεδίων "Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας" του Disney Junior

Κερδίστε 5 αναμνηστικές φιγούρες από την νέα σειρά κινουμένων σχεδίων "Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας" του Disney Junior

H σειρά κινουμένων σχεδίων "Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας", μια θεότρελη αγωνιστική περιπέτεια αυτοκινήτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστή το νούμερο 1 αστέρι της Disney, τον Μίκυ Μάους και τα φιλαράκια του Mίννι, Πλούτο, Γκούφυ, Νταίζη και Ντόναλντ, έρχεται στο κανάλι του Disney Junior από το Σάββατο 22 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 10:30.

Η σειρά προβάλλει τους διάσημους και αγαπημένους ήρωες της Disney και τα ξεχωριστά οχήματά τους σε διάφορους χιουμοριστικούς και γεμάτους διασκέδαση αγώνες ανά τον κόσμο αλλά και τις τρέλες τους στον τόπο που μένουν, την Λουκανικούπολη.

Όλα τα ιδιαίτερα τροποποιημένα οχήματα στη σειρά Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας είναι εμπνευσμένα από τις προσωπικότητες των χαρακτήρων. Ο Μίκυ, ως κλασικός χαρακτήρας, οδηγεί μια βελτιωμένη εκδοχή μιας κλασικής αμερικάνικης αντίκας ενώ το αυτοκίνητο της Μίννι, μοιάζει με φιόγκο. Ο Ντόναλντ είναι ναύτης γι’ αυτό και το αυτοκίνητο του μοιάζει με ταχύπλοο και είναι το μοναδικό που μπορεί να οδηγείται σε στεριά και θάλασσα. Επίσης, όλοι οι αριθμοί που αναγράφονται στα αυτοκίνητα της σειράς Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας έχουν μοναδική σημασία για κάθε οδηγό. Ο αριθμός 89 έχει επιλεχθεί για το αυτοκίνητο της Μίννι αντιπροσωπεύοντας τα 89 χρόνια από την δημιουργία της. Η Νταίζη διάλεξε τον αριθμό 4 προς τιμήν των τεσσάρων φίλων της.

minnie fair stall

minnie& daisy's picnic fun

mickey & donald to the rescue

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδάκι σας ένα από τα 5 αναμνηστικά δώρα της νέας  σειράς κινουμένων σχεδίων "Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας" που θα προβάλλεται από το Disney Junior. Ειδικότερα, τα δώρα του διαγωνισμού είναι  2 φιγούρες σετ διάσωσης Μίκυ & Ντόναλντ, 1 υπαίθριο μαγαζάκι Μίννι και 2 φιγούρες σετ Πικνικ Μίννι & Νταίζη.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την  Παρασκευή 21 Απριλίου στις 13.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδάκι σας ένα από τα 5 αναμνηστικά δώρα της νέας  σειράς κινουμένων σχεδίων "Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας" που θα προβάλλεται από το Disney Junior. Ειδικότερα, τα δώρα του διαγωνισμού είναι  2 φιγούρες σετ διάσωσης Μίκυ & Ντόναλντ, 1 υπαίθριο μαγαζάκι Μίννι και 2 φιγούρες σετ Πικνικ Μίννι & Νταίζη.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 3.734 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

Για τις 2 φιγούρες σετ διάσωσης Μίκυ & Ντόναλντ

1.Δέσποινα Μιχάλα

2.Μάρθα Τσοπανάκη

Για το υπαίθριο μαγαζάκι Μίννι

3.Αγγελική Κυρίτση

Για τις 2 φιγούρες σετ Πικνικ Μίννι & Νταίζη

4.Σιαμπτάνη Κρίστη

5.Φωτεινή Τζιάρα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter