Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Ανακοίνωση της οικογένειας Λατζιμά σχετικά με την ανάκληση ελαιολάδου της από τον ΕΦΕΤ

Ανακοίνωση της οικογένειας Λατζιμά σχετικά με την ανάκληση ελαιολάδου της από τον ΕΦΕΤ

Η εταιρεία Λατζιμάς, μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής παρθένου, φυσικού ελαιόλαδου, από το Ρέθυμνο της Κρήτης, προσφέρει λάδι εξαιρετικής ποιότητας σε Έλληνες αλλά και ξένους καταναλωτές, εδώ και 3 ολόκληρες γενιές. Συλλέγει μόνο αγνό ελαιόλαδο από τον τόπο μας, από 1.500 Έλληνες παραγωγούς, ακολουθώντας πάντα τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και αυστηρούς κανονισμούς συλλογής και επεξεργασίας.

Χάρη σε αυτή την εμμονή της να προσφέρει πάντα άριστο προϊόν, έχει διακριθεί, άλλωστε, αρκετές φορές, σε διεθνείς βραβεύσεις και διαγωνισμούς γευσιγνωσίας, από το 2006 έως σήμερα. Η συνέπεια που δείχνει απέναντι στον καταναλωτή ανταμείβεται καθημερινά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων νοικοκυριών, χρόνια τώρα.

Με αφορμή μια πρόσφατη ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για μια συγκεκριμένη παρτίδα παραλαβής, η εταιρεία έχει ήδη ασκήσει έφεση κατά της εξέτασης που πραγματοποιήθηκε.

Η οργανοληπτική δοκιμή έγινε με βάση τα γευστικά χαρακτηριστικά ενώ οι χημικές αναλύσεις και παράμετροι που αφορούν το λάδι Λατζιμάς βρέθηκαν σε απόλυτη συμφωνία με τη νομοθεσία.

Το ελαιόλαδο της εταιρίας Λατζιμά, ως εξαιρετικό παρθένο προϊόν, ενδέχεται να έχει υποστεί αλλοίωση του χρώματός του, ως αποτέλεσμα της φυσικότητάς και του χρόνου. Το γεγονός αυτό, σε καμία περίπτωση, δεν αποτελεί πειστήριο μειωμένης ποιότητας.

Η οικογένεια Λατζιμάς, σεβόμενη την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της, προσφέρει αποδεδειγμένα πάντα το καλύτερο ελληνικό ελαιόλαδο, εγγυώμενη επί σειρά ετών τόσο την ποιότητα όσο και την γεύση του ελαιόλαδου Λατζιμάς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter